CCP Games kondigt een playtest aan voor EVE Vanguard en een patch voor EVE Online: Havoc!

0
254

CCP Games onthult ‘First Strike’, het nieuweEVE Online-evenement dat in het teken staat van de aankomende sandbox FPS-module EVE Vanguard. Van 7 tot 11 december krijgen alle spelers met een actief Omega-account op EVE Online de kans om deel te nemen aan de playtestsessie voor de pre-alpha-versie. Zodra het evenement is begonnen, hoeven Omega-abonnees alleen nog maar het Vanguard-karakterprofiel te selecteren in de EVE launcher om meteen in de actie te duiken!

Om meer te weten te komen over het First Strike-evenement dat is gewijd aan EVE Vanguard en om op de hoogte te blijven van de laatste informatie over de ontwikkeling van de module, kun je je registreren op vanguard.eveonline.com. Als je alles wilt weten over de voordelen van het EVE Online Omega-abonnement, bezoek dan de officiële website van de game.

CCP Games maakt ook van de gelegenheid gebruik om een gratis patch uit te rollen voor EVE Online, na de lancering van de Havoc-uitbreiding vorige week. De fixes en toevoegingen omvatten:

  • De opheffing van beperkingen op EverMark-handel, waardoor de vrijheid van transacties in het hele spel wordt hersteld
  • De implementatie van dynamische muziek, die zich aanpast aan de verhalende stroom van corruptie en verwijdering
  • Algemene verbeteringen aan Corporation Projects
  • …en nog veel meer!

Meer informatie over de nieuwsteEVE Online patch is hier beschikbaar.

Met de release van de Havoc-uitbreiding gaatEVE Online zijn derde decennium in onder de beste omstandigheden. Dankzij de voortdurende activiteit en de niet-aflatende steun van de community is het aantal gelijktijdige gebruikers van de legendarische galactische sandbox met 30% gestegen sinds de lancering van de vorige uitbreiding, Uprising.

Slechts één week na de release van Havoc hebben alle Capsuliers :

  • zich aangesloten bij piratenfacties om met succes corruptie te verspreiden, waardoor New Eden op zowel lowsec als highsec niveau is veranderd
  • voor het eerst in de geschiedenis van het spel SKINs verworven die door een andere speler zijn ontworpen
  • eindelijk een kans om aan de slag te gaan op de nieuwe Insurrection-sites, zoals Mining Embush, waarvan het ontwerp is geïnspireerd op het gedrag van spelers. Afhankelijk van aan welke kant je staat, kun je een ORE Rorqual-schip bemachtigen, het teruggeven voor losgeld… of voor een gemener optie kiezen, door het losgeld te innen en het toch te vernietigen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in