Dragon Quest Monsters: The Dark Prince verscheept meer dan 1 miljoen exemplaren wereldwijd

0
173
SQUARE ENIX® is verheugd te kunnen melden dat DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince, het nieuwste rollenspel in de DRAGON QUEST MONSTERS-serie, officieel wereldwijd 1 miljoen exemplaren heeft verscheept sinds de succesvolle lancering, exclusief voor Nintendo Switch™, in de winkel en digitaal via de Nintendo® eShop. Deze spannende mijlpaal volgt op de recente viering van de 25e verjaardag van de DRAGON QUEST MONSTERS-serie sinds de release van het eerste spel in de franchise, DRAGON QUEST MONSTERS: Terry’s Wonderland.

DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince reist door de fantastische wereld van Nadiria en neemt spelers mee op een rollenspelavontuur met Psaro, de antagonist uit DRAGON QUEST IV: Chapters of the Chosen. Speel als Psaro en word Monster Wrangler. Rekruteer, train en vecht samen met meer dan 500 unieke monsters om een leger te creëren voor de strijd om de Meester van Monsterkind te worden. De game bevat ook een nieuw ontwikkeld en steeds intuïtiever synthesesysteem, dat nieuwkomers en fans van de DRAGON QUEST MONSTERS-serie de kans biedt om nieuwe monstercombinaties met hun eigen aangeboren talenten te ontdekken. Stort je in strategische gevechten met een team van acht monsters in de hoofdverhaallijn of online tegen andere Monster Wranglers van over de hele wereld in verschillende online gevechtsmodes.

Om deze mijlpaal te vieren, ontvangen alle DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince-spelers een gratis “Mighty Meat Platter Set” als dank voor hun steun. De “Mighty Meat Platter Set” is gratis te downloaden in de Nintendo eShop op 1 februari om 9am PT/5pm GMT. Na het downloaden worden de items uit de set automatisch toegevoegd aan de spelersinventaris als het spel opnieuw wordt opgestart.

De “Mighty Meat Platter Set” bevat:

  • Monsterlijk vlees x 5
  • Monsterlijke hapjes x 5
  • Gerookte entrecote x 5
  • Vlezige traktatie x 3
  • Beestjes hapjes x 2
  • Betere beestjes hapjes x 1

DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince wordt wereldwijd gelijktijdig uitgebracht voor Nintendo Switch op 1 december 2023. DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince Standard en Deluxe Editions zijn verkrijgbaar in fysieke en digitale formaten op Nintendo Switch.