Het nieuwe seizoen van Les Chuchoteurs is nu verkrijgbaar in Waven!

0
196

Tot 13 februari vallen de Fluisteraars WAVEN binnen, vergezeld door de held Astramantis, die vanaf vandaag gratis beschikbaar is. Astramantis werd voor het eerst geïntroduceerd tijdens het Albuera-seizoen en is nu voor iedereen direct beschikbaar vanuit het menu voor het maken van personages.

Speel als deze krachtige IOP lancer en maak goed gebruik van zijn unieke ‘ Bond Mantis ‘ passive om je in het heetst van de strijd te storten!

En om de komst van deze nieuwe held zo breed mogelijk te vieren, is er nu een ultieme skin, gemaakt in samenwerking met Tony Valente, auteur van de RADIANT manga, verkrijgbaar in de in-game winkel in ruil voor Gems!

headerImage

Het nieuwe seizoen introduceert ook een nieuw tijdportaal waarmee je de horde Fluisteraars kunt belichamen. Laat je niet misleiden door het uiterlijk. De Fluisteraars zijn kleine, mysterieuze wezens in een harnas, die in groepen optreden en velen kunnen verrassen .

Ga naar het tijdportaal en probeer de aanval van Bonta’s bewakers af te slaan. Gebruik het “Versterk” mechanisme om je troepen op te roepen en klim naar de top van het seizoensklassement!

headerImage

Tot slot kunnen spelers dit seizoen genieten van gloednieuwe gouden en platina passen vol items die te maken hebben met de Whispering Horde:

  • Een Fluisteraar-huisdier dat je trouw volgt op je avonturen.
  • Tal van visuele effecten om mee te pronken in gevechten en in de wereld.
  • Classy Whispereremotes.
  • Seizoenskaarten voor meer mogelijkheden om tegen Bontarans te vechten.
  • En heel veel edelstenen voor meer skins, visuele effecten en emotes in de WAVEN in-game winkel!

Vergeet nooit dat grootte niet alles is… De Fluisteraars zijn daar het bewijs van! Dus trommel maar op, blaas op je trompetten en ga nu het spel in om van dit nieuwe seizoen te genieten!