Geef je setup kleur met de Trust Luminus RGB Gaming Desk

0
89
Om het maximale uit je gamesessies te halen, is een stevig bureau een must-have voor je game setup. Dat een stevig gamebureau niet saai hoeft te zijn, bewijst Trust met de lancering van de GXT 709 Luminus RGB Gaming Desk. De Luminus is niet alleen solide en duurzaam, het heeft ook handige on-desk touch besturing en RGB LED-verlichting in de rand om jouw game setup nog meer in je eigen stijl te maken.

Bij het bouwen van een game setup begin je bij de basis: een solide en ruim bureau. De Luminus met afmetingen van maar liefst 120 x 60 x 76 cm biedt alle ruimte voor je monitor, toetsenbord, muis en andere benodigdheden, en heeft een anti-kras toplaag met een strakke carbonlook. Het ruime tafelblad is bovendien van duurzaam FSC®-gecertificeerd hout gemaakt. Maar waar de Luminus zich echt mee onderscheidt, is de RGB-magie in de rand van het gamebureau. Door de on-desk touch besturing kun je met 10 verschillende RGB LED-modi het bureau laten oplichten in jouw eigen stijl!

De Luminus is verder van alle gemakken voorzien: een houder voor je drinken en een haak om je headset aan te hangen, handige gaten voor een onzichtbaar kabelmanagement, en de verlichting werkt via USB welke je kan aansluiten op je PC, een USB wandoplader of powerbank. De verstelbare poten van de Luminus zorgen er ook nog eens voor dat het bureau stabiel en stevig staat, zodat je de perfecte basis kunt creëren voor je gamesessies.

Het bouwen van je eigen game setup begint en eindigt bij de GXT 709 Luminus Gaming Desk van Trust. Ga in stijl en onder de beste omstandigheden de game arena in voor kleurrijke overwinnngen. De GXT 709 Luminus Gaming Desk van Trust is nu exclusief beschikbaar bij Bol.com voor de adviesprijs van €189,99.

Let op: voor optimale tracking is een muismat vereist. We willen niet dat je nauwkeurige bewegingen worden belemmerd door iets minder dan perfectie. En voor de beste prestaties raden we aan een USB-wandoplader te gebruiken, omdat jouw gamebureau alleen de beste behandeling verdient.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in