Je hebt nog één week om “Pokémon : L’Art Sous Toutes Ses Formes!” te ontdekken in het winkelcentrum Val d’Europe en een aantal limited edition posters te bemachtigen!

0
662

Deze unieke schattenjacht is open tot 12 november 2023.

Gezinnen en Pokémon-fans hebben nog een week om Pokémon: Art in All Its Forms te ontdekken, een unieke artistieke ervaring in het winkelcentrum Val d’Europe.

Het evenement heeft sinds de opening op 16 oktober al meer dan 76.000 mensen verwelkomd in de winkelbestemming. Het biedt een scala aan activiteiten geïnspireerd door de wereld van Pokémon voor het hele gezin, waaronder :

  • Een schattenjacht waarbij het de bedoeling is 10 Pokémon-portretten te vinden om gratis posters in beperkte oplage te verkrijgen in de winkels van Auchan, Fnac en Micromania/Zing in het winkelcentrum Val d’Europe.
  • Een extra uitdaging: zoek de 151 Pokémon uit de Kanto-regio die verspreid liggen over het winkelcentrum en vul de Pokédex in het activiteitenboekje in om een speciaal certificaat te krijgen.
  • Ontmoetingen met Pikachu op het Star Square in het winkelcentrum op vrijdag, zaterdag en zondag, met de kans om met hem op de foto te gaan.
  • Pokémon Trading Card Game kaartruilsessies op Place des Étoiles elke dag om 12.00 en 17.30 uur.
  • Speciale Pokémon GO in-game activiteiten in de omgeving van Val d’Europe.

“Pokémon: kunst in al zijn vormen sluit op 12 november 2023 om 19.00 uur.

Ga voor meer informatie over het evenement naar https://val-d-europe.klepierre.fr/evenements-actualites/evenements/pokemon-2023

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in