Legendarische RPG Summoners Wars: Sky Arena nu verkrijgbaar op Steam

0
134

De beroemde Koreaanse uitgever en ontwikkelaar Com2uS heeft de release aangekondigd van de legendarische RPG Summoners War: Sky Arena, nu beschikbaar op PC via Steam en speelbaar in crossplay op PC, Android en iOS. Verzamel en roep krachtige Monsters op, doe mee aan epische Raids en maak angstaanjagende voorwerpen, waar je ook bent!

Bekijk de gloednieuwe filmtrailer die voor de gelegenheid is uitgebracht:

Watch the Video
1.538 keer bekeken

Met meer dan 200 miljoen downloads wereldwijd viert Summoners War: Sky Arena zijn 10e verjaardag in 2024 met 10 spannende evenementen die het hele jaar door plaatsvinden. Com2uS wil zijn dankbaarheid tonen aan gamers over de hele wereld door zijn vlaggenschip te ondersteunen met in-game evenementen, nieuwe kerkers en raids, krachtige monsters, uitdagende modi, een levendige esportscene en een overvloed aan nieuwe functies. Sinds de release heeft Summoners War zich gevestigd als een toonaangevende crossmediale licentie met boeken, grafische romans, animatiefilms en spin-offgames zoals Summoners War: Chronicles en Summoners War: Lost Centuria.

“Summoners War: Sky Arena heeft de licentie ge├»ntroduceerd bij miljoenen fans over de hele wereld,” zegt Kyu Lee, president van Com2uS USA. “We kijken ernaar uit om deze gemeenschap te laten groeien door hen nieuwe manieren te bieden om onvergetelijke avonturen te beleven met hun favoriete monsters. Belangrijke nieuwe samenwerkingen, zoals die met Assassin’s Creed en Street Fighter, staan uiteraard op de agenda in 2024, samen met de spannende updates die onze teams voor jullie plannen.”

Summoners War: Sky Arena is een free-to-play RPG die speelbaar is in crossplay – met cross-progressie – op PC, Android en iOS. Speel gratis op Steam, Apple App Store en Google Play en kom in contact met je medespelers op Twitter, Facebook, Discord en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in