Alienware onthult een marktprimeur met twee nieuwe QD-OLED beeldschermen

0
123

De AW3225QF is het eerste 4K QD-OLEDgamingbeeldscherm1 op de marktmet Dolby Vision® HDR, ontworpen om gebruikers elk detail te laten zien met optimale kleuren en contrasten.

De AW2725DF combineert design en prestaties en is het eerste QD-OLED gaming beeldscherm op de markt met 360Hz verversingssnelheid1 en oneindig QD-OLED contrast in QHD (2560 x 1440) resolutie, waardoor gebruikers een voorsprong hebben op de concurrentie voor veeleisende race-, simulatie- en actiegames die de hoogste visuele kwaliteit vereisen. Alienware QD-OLED gaming displays zijn perfect geschikt voor elke behoefte.

Totale onderdompeling met het Alienware 32 4K QD-OLED-beeldscherm (AW3225QF)

DeAW3225QF, winnaar van de CES 2024 Innovation Award, combineert esthetiek en prestaties om gamers de ultieme meeslepende kijkervaring te geven, zodat ze geen enkel detail missen. Het gebogen 4K QD-OLED paneel is met opzet ontworpen om schittering te verminderen en het perifere zicht uit te breiden met oneindig contrast, diepe zwarttinten en een maximale helderheid van 1.000 nits om het visuele comfort te verbeteren.

De AW3225QF is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van pc-gebruikers die optimale 4K-beelden vereisen, en heeft een snelle eigen verversingssnelheid van 240 Hz, een grijs-naar-grijs responstijd van 0,03 ms2 en DolbyVision® HDR en VESA DisplayHDR True Black 400-technologie. DolbyVision® HDR-technologie biedt gebruikers een totale onderdompeling in hun favoriete entertainment met levensechte beelden. Gebruikers kunnen ook genieten van een indrukwekkende helderheid, een groter contrast, levendigere kleuren en scherpere details, dankzij heldere beelden die tot 40 keer helderder zijn en zwarttinten die 10 keer donkerder zijn dan een standaardbeeld.

Gamers profiteren nu van vloeiende gameplay dankzij NVIDIA G-SYNC en VESA AdaptiveSync. De AW3225QF is compatibel met NVIDIA G-SYNC-technologie die zorgt voor een kwaliteitsvolle VRR-ervaring (Variable Refresh Rate) en games zonder scheuren of vertragingen.

Hoe zit het met niet-PC gamers? Maak je geen zorgen, Alienware’s HDMI 2.1 FRL (Fixed Rate Link) met hoge bandbreedte stelt gamers in staat om 120Hz prestaties te bereiken met de volgende generatie spelconsoles in 4k3 resolutie, met VRR-ondersteuning en automatische lage latentie als standaard voor optimale reactiesnelheid van controllers.

De ervaring kan nog een stap verder worden gebracht door een speciale consolemodus in te schakelen, voor geoptimaliseerde HDR-prestaties via toonmapping op basis van de bron. Bovendien betekent eARC-compatibiliteit dat je Dolby Atmos-luidsprekers of een soundbar met een eARC-poort kunt gebruiken zonder dat een extra optische kabel de esthetiek van de speler in de weg zit.

Ongekende snelheid met het Alienware 27 360 Hz QD-OLED beeldscherm

Competitieve gamers en streamers die op zoek zijn naar het beste in QD-OLED technologie kunnen terecht bij deAW2725DF, nog een CES 2024 Innovation Award winnaar. Dit beeldscherm biedt wedstrijdklare snelheid en indrukwekkende kleurprestaties in QHD-resolutie. Dankzij de native verversingssnelheid van 360 Hz kunnen gebruikers snel reageren tijdens de game. De responstijd van 0,03 ms van grijs naar grijs2 zorgt voor p-bewegingen en een bijna onmiddellijke pixelrespons, zonder vervaging of ghostingeffecten. Gamers profiteren ook van rijke kleuren en indrukwekkende helderheid dankzij de VESA DisplayHDR True Black 400-technologie.

DeAW2725DF is uitgerust met AMD FreeSync™ Premium Pro en VESA AdaptiveSync technologie die een einde maakt aan schokkerig gamen en een lage framerate door vloeiende, artefactvrije prestaties te leveren bij alle vernieuwingsfrequenties.

Het scherm is gericht op de game-ervaring en biedt volledig instelbare ergonomische ondersteuning voor elke desktopconfiguratie, gecombineerd met een minimalistische zeshoekige voet die gamers meer ruimte geeft voor hun randapparatuur. 360-graden koelventilatoren genereren een maximale luchtstroom voor intensieve gamesessies.

 

Optimale beeldschermkwaliteit

QD-OLED verwijst naar de integratie van de beste kwaliteiten van OLED met de indrukwekkende helderheid die inherent is aan quantum dot-technologie. Het biedt een superieure visuele ervaring dankzij verbeterde kleurnauwkeurigheid en contrast. De drielaagse quantum dot-structuur van Alienware-beeldschermen zorgt voor de zelfemissie van blauwe pixels en de superpositie van een laag QD-nanodeeltjes om de verschillende kleuren op het scherm te creëren.

De AW3225QF en AW2725DF schermen hebben een oneindige contrastverhouding die bijzonder nauwkeurige kleuren en vloeiende videoweergave genereert. Ze leveren verbazingwekkende prestaties en dekken respectievelijk 99% en 99,3% van het DCI-P3-bereik en bieden een kleurnauwkeurigheid die overeenkomt met Delta E < 2.

De geïntegreerde Dell ComfortView Plus TUV-gecertificeerde hardwareoplossing vermindert schadelijk blauw licht zonder in te boeten aan kleurgetrouwheid en beschermt het welzijn van de ogen van gebruikers tijdens intensieve gamesessies.

De AW3225QF en AW2725DF worden geleverd met een hardwaregarantie van 3 jaar tegen inbranden van het OLED-scherm, zodat u met een gerust hart kunt gamen.

Duurzaamheid, een integraal onderdeel van het Alienware DNA

Duurzaamheid is een van de belangrijkste aandachtspunten van Alienware. De modellen AW3225QF en AW2725DF zijn gemaakt van 85% PCR (Post-consumer Recyclebaar) plastic5 en de standaard is volledig gemaakt van gerecycled aluminium6.

Sinds 2023 levert Alienware alle nieuwe monitoren in speciaal ontworpen gerecyclede kartonnen dozen dankzij :

  • Vermindering van het gebruik van EPE-schuim (geëxpandeerd polyethyleen)
  • Het weglaten van plastic clips en het gebruik van een plastic handvat gerecycled uit oceaanplastic afval.
  • FSC4-certificering en het gebruik van 100% gerecycled karton

Prijzen en beschikbaarheid

  • Het Alienware 32 4K QD-OLED beeldscherm (AW3225QF) is verkrijgbaar in de eerste helft van 2024
  • Het Alienware 27 360 Hz QD-OLED-beeldscherm (AW3225DF) is verkrijgbaar in H1 2024
  • Prijzen worden binnenkort bekendgemaakt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in