Magic: The Gathering – De Secret Lair Secretversary Superdrop 2023 is nu beschikbaar

0
333

Wizards of the Coast viert alweer een jaar Secret Lair voor ’s werelds populairste ruilkaartspel, Magic: The Gathering. De Secret Lair Secretversary Superdrop van dit jaar bevat dinosaurussen, een onverschrokken vrouwelijke ontdekkingsreiziger, nieuwe toevoegingen van de nieuwste uitbreiding, The Forgotten Caverns of Ixalan, en nog veel meer.

Hieronder vind je hoogtepunten van enkele van de Secretversary Superdrop-aanbiedingen, evenalseen video waarin het Secret Lair-team terugblikt op de Superdrop.

Het Secret Lair team geeft een The Locust God promotiekaart weg aan iedereen die een bepaald bedrag uitgeeft in één bestelling. Spelers kunnen van 20 tot 27 november ook profiteren van 10% korting op hun aankopen.

De Secretversary Superdrop 2023 is exclusief verkrijgbaar bij MagicSecretLair.com van 20 november tot 27 december om 08:59 Britse tijd.

Secret Lair Jurassic World: Dr. Ian Malcolm

Laat je betoveren door Dr. Ian Malcolm en voeg hem toe aan je jachtlijst. Of deze onweerstaanbare wiskundige nu een megalomane miljonair de les leest, bijkomt van een aanval van een dinosaurus of langzaam water op je hand druppelt terwijl hij de fijne kneepjes van entropie uitlegt, hij heeft charisma in overvloed. En met illustraties als deze heeft chaos er nog nooit zo goed uitgezien.

Geheime hol Jurassic World: Het leven breekt los

ALARM, ALARM, ALARM! Gigantische reptielachtige klonen zijn ontsnapt uit hun verblijf en zijn de Secret Lair binnengedrongen. Ze zijn groot, ze hebben honger en ze zijn beroemd vanwege hun optredens in de Jurassic World-franchise. Kijk uit naar deze sublieme illustraties, op de film geïnspireerde randen en gigantische tanden. Voer de dieren alsjeblieft niet, want zelfs de planteneters zullen je naar huis volgen.

Geheime hol Tomb Raider

De legendarische ontdekkingsreizigster Lara Croft heeft een mystiek heiligdom ontdekt vol gevaren en wonderen die ze nog nooit eerder heeft gezien: de Secret Lair. In deze collectie vinden spelers herdrukken van hun favoriete kaarten zoals Shadowlance en Academy Ruins met illustraties geïnspireerd op de Tomb Raider-serie, evenals een gloednieuwe kaart met unieke mechanica: Lara Croft, Tomb Raider. De jacht op zeldzame artefacten mag dan voorbij zijn, maar het gevaar ligt nog steeds op de loer…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in