WAVEN – Nieuw seizoen Lance-Dur – Hoofdstuk 2: Belladonna

0
272

Belladonna’s seizoensgebonden strijd heeft de plaats ingenomen van Cire Momore, en spelers zullen elke dag een date hebben bij het tijdportaal op het concurrerende eiland. Met hun dagelijkse ticket kunnen ze de uitdaging tot 19 december uitproberen.

De ladder is gereset naar nul voor dit nieuwe seizoen, maar beloont nog steeds de beste spelers met kisten, Wakfu Fragmenten en edelstenen om cosmetische items te kopen in Waven’s in-game winkel. Alle deelnemers zullen 500 Wakfu Fragments ontvangen om te ruilen voor Albuera kisten, die gebruikt kunnen worden om ringen, armbanden, spreuken en metgezellen aan hun decks toe te voegen.

headerImage

Battlepass uitdagingen zijn elke week beschikbaar en spelers kunnen tussen de 10 en 50 sterren verdienen. Naarmate je meer sterren verdient, kun je de beloningen voor dit hoofdstuk ontgrendelen! Emotes, pets, visuele effecten en companion skins kunnen worden verzameld in het Belladonna hoofdstuk.

Elke Battle Pass heeft zijn eigen set beloningen, maar met de Platinum Pass speel je ze allemaal vrij! Je kunt alle beloningen op elk moment verzamelen, mits je genoeg sterren hebt.

Al deze beloningen zijn alleen vrij te spelen in de Gevechtspas voor de duur van hoofdstuk 2: Belladonna. Als je het vergeet, wachten de beloningen geduldig in een mailbox, in-game, wanneer het volgende hoofdstuk wordt gelanceerd. Seizoenkaarten kunnen daarentegen alleen worden gebruikt voor het huidige hoofdstuk.

De giftige Belladonna wordt gevolgd door het laatste hoofdstuk van het Lance-Dur seizoen: getiteld Albuera, het loopt tot half januari en biedt nieuwe seizoensgevechten, uitdagingen, beloningen en nog veel meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in