Meer dan 2 miljoen exemplaren van TEKKEN 8 wereldwijd verkocht, 1 maand na de release

0
351

Bandai Namco Europe heeft vandaag aangekondigd dat TEKKEN 8, het nieuwste deel in de veelgeprezen TEKKEN-serie die op 26 januari 2024 is uitgebracht, wereldwijd meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren heeft op de eerste dag van de release en 2 miljoen verkochte exemplaren in de eerste maand. TEKKEN 8 zal gevolgd blijven worden door verschillende content-updates, esports-evenementen, muziek en licentie-aankondigingen.

De volgende esportetappe van TEKKEN, de TEKKEN WORLD TOUR 2024, gaat op 13 april 2024 van start. Na het succes van de TEKKEN WORLD TOUR-evenementen die de levenscyclus van TEKKEN 7 vergezelden, zullen spelers nu met TEKKEN 8 strijden tijdens TEKKEN WORLD TOUR 2024-evenementen over de hele wereld om punten te verdienen en hoger op het klassement te komen in de hoop de finale te bereiken en de beste TEKKEN 8-speler ter wereld te worden.

Een van de regelmatige updates van het spel is de TEKKEN Shop. Deze winkel in het spel biedt aanpassingsitems zoals kostuums uit eerdere afleveringen, skins voor avatars en gelicentieerde items van onze samenwerkingen, zodat spelers hun eigen draai aan hun favoriete TEKKEN-personages kunnen geven.

Met meer dan 2 miljoen verkochte exemplaren in de eerste maand na de release, is de verkoop veel hoger dan die van zijn voorganger TEKKEN 7, die nog steeds speelbaar is en het hoogste verkooprecord in de serie heeft, met meer dan 11,8 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd.