Taxi Life: een simulator van stadsrijden: neem een kijkje achter de schermen van een taxibedrijf in Barcelona

0
338
Taxi Life: A City Driving Simulator, ontwikkeld door de Simteract studio en uitgegeven door NACON, biedt een unieke ervaring. Spelers kruipen in de huid van een taxichauffeur die zijn eigen bedrijf moet opzetten en leiden. De nieuwe trailer van de game nodigt je uit om dit managementaspect te ontdekken. De game is al beschikbaar voor pre-order en verschijnt op 7 maart op PlayStation®5, Xbox Series X|S en PC.
De nieuwe trailer is hier beschikbaar

In Taxi Life: A City Driving Simulator kun je je verdiensten gebruiken om je eigen taxibedrijf op te zetten en te ontwikkelen. Koop nieuwe voertuigen, werf werknemers aan op basis van hun profiel en wijs ze toe aan auto’s, wijken en tijdslots om je bedrijf te laten floreren. Bovendien kun je met de ervaringspunten die je verzamelt naarmate je vordert vaardigheden vrijspelen, zodat je zowel als chauffeur als ondernemer beter wordt!

In Taxi Life: A City Driving Simulator is het je missie om je passagiers door de stad Barcelona naar hun bestemming te brengen, de verkeersregels te respecteren, je rijgedrag aan te passen aan verschillende gevaren zoals ongelukken of files, terwijl je op al hun verzoeken ingaat om goede cijfers en gulle fooien te krijgen. Dan is er nog het ontwikkelen van je eigen taxibedrijf: huur andere chauffeurs in, breid je wagenpark uit en maak de beste keuzes om je bedrijf te laten bloeien.

Taxi Life: A City Driving Simulator verschijnt op 7 maart 2024 op PlayStation®5, Xbox Series X|S en PC (Steam, Epic Games Store).