MSI kondigt samenwerking met Opera GX aan

0
126

MSI, een toonaangevend merk voor computerhardware, is een samenwerking aangegaan met Opera GX, de browser die is ontworpen voor gamers, om een unieke browser- en interactieve contentervaring te creëren voor fans van MSI- en Opera GX-producten en -diensten.

Onze samenwerking met MSI heeft ons opnieuw in staat gesteld om een echt aantrekkelijke browserervaring te creëren voor een van ’s werelds toonaangevende spelers in de gamingruimte”, zegt Mattijs de Valk, vice president of business development for gaming bij Opera. Hij voegt hieraan toe: “De MSI GX-browser stelt gebruikers in staat om op een leuke en boeiende manier verbonden te blijven met het merk, de producten en diensten van MSI, terwijl ze op internet surfen met de beste browser voor gamers.”

Deze samenwerking is slechts het begin van een reeks komende activiteiten. De eerste is de MSI GX Edition, een speciale co-branded versie van de Opera GX gaming-browser, met exclusieve interactieve achtergronden, muziek, geluiden en content met een MSI-thema. De MSI GX Edition zit boordevol spelveranderende functies, waaronder CPU-, RAM- en netwerkbegrenzers, honderden aanpassingsopties met GX Mods en naadloze integratie met onmisbare platforms zoals Discord en Twitch.

“Door samen te werken met Opera GX, dat bekend staat om zijn kwaliteit en onderscheidende aangepaste functies in gamingbrowsers, streven we ernaar om gamers een uitzonderlijke samenwerking te bieden, met een ongeëvenaarde game-ervaring en een reeks unieke keuzes,” aldus Ted Hung, General Manager van de Computing and Display Business Unit bij MSI.

headerImage

De GX MSI Edition bevat ook een geanimeerde versie van MSI’s merkmascotte, ‘Lucky’ de draak, in zijn hol. Gemaakt met behulp van Live Wallpapers, een functie die je browser verandert in een interactief spel, kunnen gebruikers Lucky helpen groeien van een ei tot een volwassen draak. Met behulp van gamestrips, een functie waarmee een spel kan worden gespeeld in een live wallpaper of op zichzelf staand, moeten gebruikers Lucky voeden om in level te stijgen en nieuwe stadia van de live wallpaper vrij te spelen. Zodra Lucky klaar is met spelen, kunnen gebruikers kiezen uit een groot aantal MSI-branded wallpapers of de mascotte in hun browser houden.

Ga voor meer informatie over Opera GX MSI naar: https: //msi.gm/opera-gx-browser

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in