Neem een kijkje achter de schermen bij de soundtrack van Gangs of Sherwood op video

0
319
Een week voor de release van hun coöperatieve actieavontuur Gangs of Sherwood delen NACON en Appeal Studios een nieuwe video over de soundtrack van de game. De game komt op 30 november uit op PlayStation®5, Xbox Series X|S en PC (Steam en Epic Games Store).
In deze nieuwe video onthult componist Markus Zierhofer van Gangs of Sherwood de inspiratie achter de soundtrack van de game. Net als het universum van de game heeft de muziek voor Gangs of Sherwood een science-fantasy gevoel, waarbij middeleeuwse en moderne tonen worden gecombineerd.
“Dit wordt weerspiegeld in het gebruik van oude instrumenten, zoals de bell fiddle en de draailier, waarvan de klanken zijn vervormd om een geluid te creëren halverwege tussen de middeleeuwen en modernere tijden, ” legt Markus Zierhofer uit. “We hebben er ook voor gezorgd dat de soundtrack zich aanpast aan de acties van de speler. De muziek kan bijvoorbeeld worden geïntensiveerd door lagen muziek over elkaar heen te leggen als je het tegen een groot aantal vijanden tegelijk moet opnemen, of als je combo-meter toeneemt.
Gangs of Sherwood is een coöperatief actie-avonturenspel voor 1 tot 4 spelers met dynamische gameplay en een hoge herspeelbaarheid, dat zich afspeelt in de herziene wereld van Robin Hood. Dankzij de krachten van de Steen der Wijzen zijn de legers van de Sheriff van Nottingham nog nooit zo machtig geweest en de mensen van Engeland nog nooit zo onderdrukt… In een originele science-fantasy versie van de Robin Hood legende biedt de titel explosieve gevechten, spectaculaire combo’s en samenwerking, voor spelers die houden van uitdagingen en epische confrontaties in het hart van buitengewone locaties.

Gangs of Sherwood verschijnt op 30 november op PlayStation®5, Xbox Series X|S, Steam en Epic Games Store.

Bezoek de Steam-pagina van Gangs of Sherwood en voeg de game toe aan je verlanglijstje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in