Nieuwe artworks en de terugkeer van de demo voor Fretless – De toorn van Riffson

0
245
Playdigious, de Franse onafhankelijke uitgever van videogames, kondigt met trots aan dat Mari Quinto(Lumi and the Great Big Galaxy) en David Thor Fjalarson(Dead Cells) artwork hebben gemaakt voor de turn-based muziek-RPG Fretless – The Wrath of Riffson. Om dit te vieren is de demo van het spel voor een beperkte tijd terug op Steam.
Kunstwerk door David Thor Fjalarson

Fretless is een pixel-art reis in een levendige en diverse muzikale wereld, geïnspireerd door muzikant en content creator Rob Scallon. Deze turn-based RPG staat gepland voor een release in 2024 en er zijn al meer dan 40.000 verlanglijstjes geregistreerd op Steam. In Fretless moeten spelers de harmonie herstellen in een ontstemde en corrupte wereld, die momenteel wordt bedreigd door de tirannieke Rick Riffson, de baas van Super Metal Records.

Het spel nodigt spelers uit om een grillige maar gevaarlijke muzikale wereld te verkennen, waar elke bloem rinkelt, rotsen slingeren en golven hun eigen melodie over het strand dragen. Spelers gebruiken een deck-building systeem om het op te nemen tegen vijanden in ritmische turn-based gevechten. Of ze nu de voorkeur geven aan acties met veel schade, verwoestende muzikale effecten, levenstelende combo’s of zelfs willekeurige chaos, in Fretless kun je talloze combinaties uitproberen.

Artwork door Mari Quinto

Om deze nieuwe activa te vieren, stelt Playdigious de demo van het spel opnieuw beschikbaar op Steam voor een week, zodat spelers de magische wereld van Fretless kunnen ontdekken.

Spelers kunnen op de hoogte blijven van Playdigious via het Twitter-account en de officiële website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in