Het speciale Back to the Future-pakket voor POWERWASH SIMULATOR is nu verkrijgbaar

0
244

Vandaag hebben FuturLab® en Square Enix Collective®, in samenwerking met Universal Games en Digital Platforms, een gloednieuw speciaal pakket uitgebracht voor een nooit eerder vertoonde ruimte-tijd ervaring: het Back to the Future Special Pack.

In dit nieuwe Back to the Future Special Pack kunnen spelers teruggaan in de tijd en de beroemde sets en rekwisieten uit de Back to the Future-serie van Universal Pictures Amblin Entertainment opruimen, zoals het busje van Doc Brown, de tijdmachine, de klokkentoren van Hill Valley, de Holomax-bioscoop en de tijdtrein van Doc. Er zullen ook tien nieuwe hits beschikbaar zijn.

Bekijk de releasetrailer hier

Voor deze samenwerking met Universal Games en Digital Platforms hebben ontwikkelaar FuturLab en uitgever Square Enix Collective hard gewerkt om ervoor te zorgen dat dit speciale pakket de elementen bevat die de cultus Back to the Future-trilogie zo’n succes maakten! Elk level zit boordevol knipogen, verwijzingen en geheimen.

Het speciale Back to the Future-pakket is voor € 7,99 te koop op Steam, Windows, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch™, PlayStation®4 (PS4™) en PlayStation®5 (PS5®).

POWERWASH SIMULATOR biedt spelers de kans om hun zorgen weg te nemen met de rustgevende geluiden van water onder hoge druk. Ze kunnen hun eigen hogedrukreinigingsbedrijf opzetten en al het vuil verwijderen dat ze kunnen vinden. Met zijn originele benadering van simulatie richt POWERWASH SIMULATOR zich op ontspanning en ontsnapping.

Meer informatie is hier beschikbaar: www.powerwashsimulator.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in