OPPO lanceert de gloednieuwe OPPO A79 5G met een unieke audiovisuele ervaring

0
179

OPPO lanceert de OPPO A79 5G, zijn nieuwste smartphone, die zo is uitgerust dat hij een ongeëvenaarde audiovisuele ervaring en vloeiendheid belooft. De OPPO A79 5G heeft een FHD-scherm dat duidelijk zichtbaar is in fel zonlicht en twee verbeterde stereoluidsprekers die de audiovisuele ervaring naar een hoger niveau tillen. De smartphone is uitgerust met SUPERVOOC 33W snel opladen, een grote 5.000 mAh batterij, uitgebreide opslagconfiguratie en andere hardware- en softwareverbeteringen, en levert uitstekende prestaties die zorgen voor een soepele, betrouwbare en langdurige ervaring voor gebruikers.

Een elegant en verfijnd ontwerp

De OPPO A79 5G is gelanceerd in drie elegante kleuren: Dazzling Purple, Glowing Green en Mystery Black. De smartphone is in België verkrijgbaar in Mystery Black. De afwerkingen Dazzling Purple en Glowing Green zijn voorzien van het exclusieve Glowing Feather design, met een speciale veerachtige textuur om de telefoon een dynamisch gevoel te geven en tegelijkertijd een aantrekkelijk diamantachtig uiterlijk te creëren. De slanke, elegante telefoon weegt ongeveer 193 gram en is slechts 7,99 mm dik, waardoor hij makkelijker in de hand ligt.

Het ontwerp van de hoofdcamera is geïnspireerd op mechanische horloges en heeft een luxe wijzerplaat met een reflecterende textuur in een ovaalvormig decoratief paneel. Dit creëert een gevoel van diepte en een driedimensionaal effect dat licht en schaduwen op verschillende manieren weerkaatst als je het vanuit verschillende hoeken bekijkt.

De OPPO A79 5G heeft ook een IP54-classificatie, wat betekent dat hij bestand is tegen alledaagse spatten en stof. De OPPO A79 5G heeft honderden verschillende tests ondergaan in een OPPO kwaliteitslaboratorium en heeft bewezen lang mee te gaan, zodat gebruikers kunnen werken, spelen en multitasken zonder zich zorgen te hoeven maken over de bescherming van hun telefoon.

Opmerkelijk FHD-scherm zichtbaar in zonlicht

Aan de voorkant van de telefoon heeft de gloednieuwe OPPO A79 5G een in zonlicht afleesbaar FHD-scherm van 6,72 inch met een centrale geperforeerde uitsparing voor een groter scherm. Dit zorgt voor een verbeterde en meeslepende game- en AV-ervaring.

Dankzij de maximale helderheid van het scherm van 680 nits is het eenvoudig om tekst te lezen, zelfs overdag in de zon. Bovendien zorgen de hoge resolutie van 1080 bij 2400 pixels en 100% ondersteuning voor het DCI-P3-kleurengamma voor een drastische verbetering van de kleurverzadiging en -nauwkeurigheid voor indrukwekkendere beelden met realistischere en levendigere kleuren.

Verbeterd duo stereoluidsprekers met Ultra Volume-modus

Om een completere entertainmentervaring te leveren, is de OPPO A79 5G ook uitgerust met een paar nieuwe stereoluidsprekers. De speakers bieden tot 86% meer volume dan de vorige generatie en leveren een vollere, rijkere stereo surround sound ervaring. In combinatie met ingebouwde algoritmes bieden de luidsprekers optimale ruis- en echo-onderdrukking voor duidelijkere gesprekken onder alle omstandigheden. Daarnaast zorgt het verbeterde surroundgeluid voor een betere beleving van entertainmentcontent.

Voor die momenten dat het nodig is om het volume nog verder te verhogen, kan de verbeterde Ultra Volume modus van de OPPO A79 5G de geluidsuitvoer van de luidsprekers maximaliseren tot 300%, zodat gebruikers zelfs in de meest lawaaierige omgevingen van hun favoriete muziek kunnen genieten en er zeker van kunnen zijn dat ze nooit een inkomend gesprek missen. Als je de hoofdtelefoon gebruikt, kun je met de Ultra Volume-modus het volume tot 200% verhogen zonder de geluidskwaliteit te beïnvloeden bij het voeren van telefoongesprekken of telefoongesprekken via WhatsApp of Messenger.

Uitzonderlijke foto’s voor elke gelegenheid

Voor nog betere foto’s is de OPPO A79 5G uitgerust met een krachtig camerasysteem bestaande uit een 50 MP AI-camera, een 2 MP portretcamera en een 8 MP selfiecamera. Dankzij de hoofdcamera en algoritmes voor superresolutie is het nu mogelijk om ultraheldere 108 MP beelden vast te leggen, boordevol gedetailleerde details. Ondertussen is het dankzij een reeks creatieve beeldfuncties, waaronder AI Portrait Retouch, Portrait Mode, Ultra Night Mode en HDR Selfie, eenvoudig om in elk scenario verbluffende portretten vast te leggen.

Soepel en betrouwbaar

Wat betreft opslag beschikt de OPPO A79 5G over een 4GB RAM 128GB ROM configuratie. Dankzij OPPO’s RAM Expansion technologie kan vrije ROM-ruimte tijdelijk worden omgezet in extra RAM-geheugen (tot 4GB) bovenop het bestaande RAM-geheugen, zodat de telefoon altijd perfect werkt.

Naast de verbeterde hardware zorgt OPPO’s exclusieve Dynamic Computing Engine voor een nog soepelere ervaring op de OPPO A79 5G. Het maakt gebruik van parallelle computertechnologie op systeemniveau om op intelligente wijze bronnen te plannen en de wendbaarheid en stabiliteit in alledaagse taakscenario’s te vergroten. Als gevolg hiervan versnelt de engine niet alleen de snelheid waarmee applicaties worden geopend, maar zorgt er ook voor dat meer applicaties tegelijkertijd op de achtergrond kunnen draaien, zelfs in scenario’s met intensief gebruik.

Dankzij deze optimalisaties is de OPPO A79 5G geslaagd voor de OPPO Lab 36-Month Fluency Protection-test, waardoor de vloeibaarheid tot 36 maanden wordt gegarandeerd en gebruikers kunnen blijven genieten van de vloeibaarheid van een nieuwe telefoon, zelfs na langdurig gebruik.

De OPPO A79 5G heeft ook een grote 5000mAh batterij die volledig kan worden opgeladen in ongeveer 74 minuten met behulp van OPPO’s SUPERVOOC 33W snellaadtechnologie. Met één keer volledig opladen kunnen gebruikers tot 26 uur lang bellen, 14 uur lang YouTube-video’s bekijken of 6 uur lang PUBG spelen. Bovendien is slechts 5 minuten opladen voldoende om tot 1,4 uur YouTube te bekijken of 2,6 uur te bellen.

Beschikbaarheid

De OPPO A79 5G is vanaf 15 januari in België verkrijgbaar in Mystery Black via de OPPO online shop en andere gebruikelijke verkoopkanalen voor de adviesprijs van 299 euro.