Er is een fantastische Pokémon ontdekt in Septentria

0
382

The Pokémon Company International heeft vandaag het bestaan onthuld van Pechaminus, de Pokémon Emprise. Deze nieuw ontdekte fantastische Pokémon is nu te zien in The Buried Treasure of Zone Zero, de extra content voor Pokémon Scarlet of Pokémon Violet.

De video waarin de ontdekking van Peachaminus wordt aangekondigd, is beschikbaar op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon.

Op weg naar Septentria met een fantastische Peach Berry

De epiloog van de Buried Treasure of Zone Zero DLC is nu beschikbaar. Om de Epilogue te kunnen spelen, moet je na het einde van het spel een bepaalde gebeurtenis hebben voltooid in Pokémon Scarlet of Pokémon Violet, evenals de hoofdverhaallijnen van Volume 1: The Turquoise Mask en Volume 2: The Indigo Disc. Je moet ook een Fabulous Peach Berry verzamelen via de Mystery Gift* in Pokémon Scarlet of Pokémon Violet. Als je dit geschenk hebt verzameld, ga je naar Boutique Delapêche in Jaderaude in de regio Septentria. Daar kan de betoverende geur van de Pêcha Fabuleuse Bay iets onverwachts teweegbrengen..

Pêchaminus

De Pêchaminus, die eruitziet als een eenvoudig decoratief object in een winkel, lag inert te wachten op het juiste moment om zijn comeback te maken.

Deze Pokémon gebruikt het gif in zijn schild om Mochis of Servitude te maken, die hij voedt aan mensen en Pokémon. Vervolgens gebruikt hij zijn ketens om ze onder controle te houden. De Mochi of Servitude is niet alleen heerlijk, maar wekt ook de verlangens en het potentieel van iedereen die hem inneemt. Pêchaminus kan heel sluw zijn. Soms veinst hij kwetsbaarheid door te jammeren zodat we medelijden krijgen.

Er wordt gezegd dat Pêchaminus lang geleden naar Septentrië reisde met de Adoramis, die hij tot slaaf maakte met zijn Mochi van Dienstbaarheid. Hij hoopte maskers te bemachtigen die werden begeerd door een ouder echtpaar dat voor hem zorgde.

Pechaminus raakte verwikkeld in een confrontatie met Ogerpon en verloor het gevecht. Daarna kroop hij weg in zijn schelp. Na verloop van tijd werd hij bekend als de “onvergankelijke perzik”.

Categorie: Pokémon Koppeling

Type: Gif/Spectrum

Grootte: 0,3 m

Gewicht : 0,3 kg

Talent: Giftige greep

Pêchaminus heeft een gloednieuw talent, Toxic Grasp, dat voor het eerst verschijnt in The Buried Treasure of Zone Zero. Dankzij dit talent raken Pokémon die door Pêchaminus worden vergiftigd of ernstig worden vergiftigd, ook in de war.

De kenmerkende vaardigheid van Pêchaminus is Chain of Poison, een aanval die een ketting van gif lanceert die het doelwit ernstig kan vergiftigen.

Ga voor meer informatie over The Buried Treasure of Zone Zero naar Pokemon.nl/EcarlateViolet.