Rush Royale: MY.GAMES kondigt de lancering van het Rhandum League-toernooi aan

0
244

Rush Royale, de mobiele tower defence-game van MY.GAMES, organiseert op de drempel van zijn derde verjaardag zijn grootste evenement tot nu toe: het Rhandum League Tournament. Het evenement begint op 23 november en duurt vier dagen. Het geeft spelers de kans om te strijden voor de titel, roem en uitzonderlijke beloningen! Rush Royale is torenverdediging nummer 1 volgens data.ai.

Het Rhandum League Tournament staat open voor alle spelers die League 1 hebben bereikt en er gelden unieke regels:

  • Alle deelnemers aan het toernooi staan op gelijke voet: de niveaus van eenheden, helden en items die voor elke speler beschikbaar zijn, zijn hetzelfde.
  • Om deel te nemen aan het toernooi moeten spelers vijf decks hebben. Voordat het gevecht begint, kan elke speler twee van de decks van zijn tegenstanders blokkeren en vervolgens het gevecht aangaan met een van de drie overgebleven decks.
  • De decks kunnen uit alle eenheden, helden en voorwerpen bestaan, maar bepaalde eenheden zijn uniek en kunnen maar in één van de vijf decks tegelijk voorkomen.
  • Spelers kunnen combo-punten verdienen tijdens gevechten, zoals het verslaan van eindbazen, het fuseren van eenheden en het verhogen van de fusierangorde van eenheden. Deze punten helpen spelers om een grotere overwinning op hun tegenstanders te behalen. Deelname aan het toernooi eindigt aan het einde van het evenement of wanneer de speler vijf keer is verslagen.

De winnaars worden bepaald door het aantal overwinningen dat ze hebben behaald in het toernooi. Als twee spelers hetzelfde aantal overwinningen hebben, gaat degene die als beste uit de bus kwam met de titel aan de haal. Tijdens het toernooi krijgen alle spelers goud, kristallen, epische helden en uitrusting, magisch stof, essence, een speciale toernooi-emoji en een geanimeerde avatar, en een waardevolle prijzenkast. De top 100 spelers krijgen gedenkwaardige badges op hun profiel, die zichtbaar zijn voor alle spelers.

Tijdens het toernooi kunnen spelers spannende uitzendingen van de gevechten bekijken, die binnenkort beschikbaar zullen zijn op Discord, Facebook en Twitter. Het Rhandum League-toernooi wordt aan de game toegevoegd met de lancering van update 22.1.

Rush Royale is een mobiele tower defence-game die zich richt op het verdedigen van een kasteel tegen golven vijanden in PvE- en PvP-gevechten. Spelers kunnen hun verdediging opbouwen met unieke helden uit een kaartspel. Rush Royale heeft meer dan 63 miljoen abonnees en in 2023 bereikte de game nieuwe records met 1,14 miljoen dagelijkse actieve gebruikers (DAU) en meer dan 6 miljoen maandelijkse actieve gebruikers (MAU).

Rush Royale is beschikbaar op Android en iOS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in