Truck Driver: The American Dream is op 26 september 2023 verkrijgbaar voor next-gen consoles

0
416

Maak je klaar om je auto los te laten! Na het onthullen van de aanhangwagen en de teaser van Truck Driver: The American Dream, kondigt SOEDESCO® de releasedatum aan met een gloednieuwe aankondiging. De game lanceert fysiek en digitaal op PS5™ en Xbox Series X|S op 26 september 2023.

Een gloednieuwe ervaring als vrachtwagenchauffeur

Met de komst van de Truck Driver-serie naar next-gen worden opmerkelijke verbeteringen aangebracht aan de gameplay en graphics en wordt ray-tracing-technologie toegepast. Spelers ontdekken prachtige landschappen, een meeslepend verhaal over het beroep van vrachtwagenchauffeur en vloeiende dag/nacht-cycli. Truck Driver: The American Dream herdefinieert het simulatiegenre en is een game die zowel die-hard fans als nieuwe spelers zal aanspreken.

Over Truckchauffeur: De Amerikaanse Droom

Jaren na de dood van je vader, een beroemde en gerespecteerde vrachtwagenchauffeur, besluit je het heft in eigen handen te nemen en in de voetsporen van je vader te treden. Deze nieuwe weg is echter niet zonder moeilijkheden, want de weg naar een volleerd vrachtwagenchauffeur kan een eenzame en moeilijke weg zijn. Dus doe je gordel om en wees op alles voorbereid om de Amerikaanse Droom na te jagen in dit gloednieuwe avontuur!

Kenmerken

  • VolgNathans verhaal om een volleerd vrachtwagenchauffeur te worden.
  • Ga de weg op en ontdek prachtige landschappen en plaatsen.
  • Pas je truck aan door te kiezen uit vele nieuwe mechanische onderdelen en lakkleuren.
  • Ga op in ongelofelijke beelden die zijn gemaakt met de Unreal Engine 5, met ray-tracingeffecten, dynamisch weer en vloeiende dag-nachtcycli.
  • Verbeter je relaties door met elke missie dichter bij je familie en gemeenschap te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in