Vier Final Fantasy XIV Online met een exclusieve 10e jubileumeditie

0
142
SQUARE ENIX® heeft een speciale limited edition onthuld voor de veelgeprezen MMORPG FINAL FANTASY XIV™ Online om de 10e verjaardag te vieren. De FINAL FANTASY XIV 10th Anniversary Edition biedt gamers de perfecte introductie tot de avonturen van FINAL FANTASY XIV en is verkrijgbaar in de Square Enix Store en bij geselecteerde deelnemende retailers in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

Inbegrepen in de 10th Anniversary Edition:

  • Een speciale box
  • 10e verjaardag muismat
  • FINAL FANTASY XIV Online – Starter Edition code (PC digitale download)
  • In-game bonusartikelcode: Mog-koekjes (x50)

De 10th Anniversary Edition van FINAL FANTASY XIV bevat een aantal cadeaus om nieuwe spelers op weg te helpen met het spel. Dit omvat de Starter Edition, met het basisspel FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn en de eerste 2 uitbreidingen FINAL FANTASY XIV: Heavensward en FINAL FANTASY XIV: Stormblood . Hiermee ontvangen kopers van deze editie een code om 50 Mog Biscuits te verkrijgen, waarmee nieuwe spelers een kleine toename in ervaringswinst voor hun personage krijgen. Als verzamelobject bevat de 10th Anniversary Edition ook een muismat met het 10th Anniversary-logo en een speciale doos. De FINAL FANTASY XIV 10th Anniversary Edition is naast de Square Enix Store verkrijgbaar bij de volgende retailers:

Frankrijk, Benelux:

Kom hier meer te weten over de 10th Anniversary Edition van FINAL FANTASY XIV: https: //fr.store.square-enix-games.com/final-fantasy-xiv-online-10th-anniversary-edition