Vleugels van het hart nemen een nieuwe vlucht in Baten Kaitos I & II™ HD Remaster, beschikbaar op pc

0
149

Video game uitgever en ontwikkelaar Bandai Namco Europe S.A.S. heeft de Steam release aangekondigd van BATEN KAITOS™ I & II HD REMASTER, de geremasterde PC-versie van de Nintendo GameCube klassieker.

Het spel is beschikbaar in een Month 1-editie inclusief concept art, personageconcepten en ontwikkelingsdocumenten. Deze versie is beschikbaar tot 17 juli 2024 en wordt daarna vervangen door de standaardversie. In de geest van de originele titels laat BATEN KAITOS™ I & II HD REMASTER een nieuwe generatie gamers de twee beroemde spellen beleven die meer dan 20 jaar geleden werden gepubliceerd in een visueel verbeterde versie met nieuwe functies.

Activa
De BATEN KAITOS™-serie onderscheidt zich door zijn gevechtssysteem dat vertrouwt op Magnus, een mechanisme dat is gebaseerd op kaarten die je uit een stapel trekt om je aanvalskracht te bepalen op basis van je eigenschappen en de verkregen combinatie. Tijdens deze realtime gevechten moet je bliksemsnelle beslissingen nemen om je tegenstanders neer te halen. In deze serie kruip je in de huid van een Guardian Spirit, die de hoofdpersoon en zijn metgezellen door hun avonturen moet leiden.

BATEN KAITOS™: ETERNAL WINGS AND THE LOST OCEAN vertelt het verhaal van Kalas, die de dood van zijn broer en grootvader wil wreken. Zijn ontmoeting met Xelha stort hem in een avontuur dat hem zal leiden naar de omverwerping van het Alfard Rijk.

BATEN KAITOS™ ORIGINS speelt zich af 20 jaar voor de gebeurtenissen van de eerste game. Sagi, lid van de Dark Service, een elite-eenheid van het Alfard-rijk, heeft een speciale band met de Guardian Spirits. Hij wordt ten onrechte beschuldigd en begint aan een avontuur om zijn eer te herstellen en de geheimen van het rijk te onthullen.

BATEN KAITOS™ I & II HD REMASTER is verkrijgbaar op Steam en Nintendo Switch.

Ga voor meer informatie over BATEN KAITOS I & II HD REMASTER en andere Bandai Namco Europe-producten naar www.bandainamcoent.eu of volg ons op Twitter(https://twitter.com/BandaiNamcoEU).