Zonde van het vlees is niet sterfelijk met Sins of the Flesh, de nieuwe gratis update voor Cult of the Lamb die verkrijgbaar is op 16 januari

0
148
Sins of the Flesh is de volgende gratis update voor de cultklassieker Cult of the Lamb en biedt trouwe fans een heleboel nieuwe wereldse geneugten. De update is op 16 januari verkrijgbaar op pc, PlayStation 4|5, Xbox Series X|S en Nintendo Switch en gaat gepaard met een tijdelijke prijsverlaging van 40% voor Cult of the Lamb gedurende één week (van 16 tot 23 januari).

Watch the Video
46 weergaven

Cult of the Lamb is de grootste en meest perverse content update tot nu toe en breidt zijn invloed nog verder uit met een reeks nieuwe quests, upgrades en features, maar ook met een heerlijk duivelse nieuwe bron die degenen beloont die toegeven aan de zonden van het vlees.

Dit goede nieuws komt op een moment dat de cultus blijft groeien: Cult of the Lamb is sinds de release in 2022 al meer dan 3,5 miljoen keer verkocht. Lang leve het lam!

Zonden en discipelen

Nieuwe progressiesystemen voegen meer diepte en complexiteit toe aan de managementkant van Cult of the Lamb. Volg het pad van de zondaars en je volgelingen zullen genieten van de vraatzuchtige rituelen, nutteloze gebouwen en andere agressieve doctrines die voor de gelegenheid zijn toegevoegd. Nodig je meest toegewijde onderdanen uit om lid te worden van de kring van Discipelen, een progressiesysteem dat opnieuw is ontworpen om hen te helpen evolueren.

Kwaliteit van leven in aanbidding

Glimmende drollen, kwaadaardige bezemstelen en steeds grotere en efficiëntere gebouwen verbeteren het dagelijks leven van de clan. Glimmende drollen hebben speciale effecten, zoals het verbeteren van oogsten of het verhogen van de ervaring van je bezem, zodat je taken efficiënter kunt uitvoeren. Om de automatisering te optimaliseren, hebben het schoonmaakstation en de opslagstructuren een nieuw niveau gekregen, zodat je volgelingen beter voor zichzelf kunnen zorgen.

Ademen, richten, schieten!

Schiet de ketters neer met de Tromblon Shot, een nieuw explosief oplaadbaar wapen dat een geheel nieuwe speelstijl biedt met zijn hoge schade op korte afstand. Laad het nog meer op met de Heavy Attack en je kunt zelfs vijanden van een afstand raken.

Outfits, opties en pasgeborenen!

Elk van je sekteleden kan nu zijn eigen look kiezen in het nieuwe vrij te spelen gebouw. Met de 23 verschillende stijlen van The Tailor kan iedereen zijn eigen stijlstatement maken. Nog een manier om je sekte echt uniek te maken: als twee sekteleden heel veel van elkaar houden, kunnen ze een ei vinden. Voed het tot het uitkomt en zorg dan voor de pasgeborene tot het klaar is om trouw te zweren aan je clan!

Alle informatie staat op cultofthelamb.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in