EA Creator Network gaat wereldwijd open voor makers van content

0
225

Het creëren van inclusieve ervaringen en omgevingen is een integraal onderdeel van EA’s missie. Met een veel breder scala aan gamers dan ooit tevoren, kondigt EA met trots aan dat het Creator Network-programma nu openstaat voor aanvragen van content creators over de hele wereld, ongeacht de grootte van hun community of hun vakgebied.

Zij kunnen nu een aanvraag indienen om aan het programma deel te nemen door gewoon het onlineformulier in te vullen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om inhoud te creëren en met gemeenschappen in contact te komen. Van YouTubers tot fotografen, kunstenaars, podcasters, cosplayers en animators, het EA Creator Network wil nieuwe gemeenschappen op verschillende platforms bereiken.

Het programma wil hen ook extra kansen geven om hun creaties in het EA-ecosysteem te laten zien, terwijl makers met Electronic Arts en gamers in contact worden gebracht via relevante en authentieke content. Leden van het Creator Network krijgen niet alleen voorrang bij de toegang tot games, maar krijgen ook de kans om coaching van EA te ontvangen, zoals tips en hulpmiddelen, zodat ze boeiende content rond hun favoriete games kunnen maken. Het partnerschap met EA zal hen de kans geven om deel te nemen aan een aantal fantastische ervaringen.

Makers zullen kunnen deelnemen aan grote game-evenementen en samenwerken met ander talent om hun content meer perspectief te geven zodat gamers ervan kunnen genieten. Het Design Council Game Feedback-programma, dat wordt beheerd via het Creator Network, biedt niet alleen de mogelijkheid om inhoud te creëren, maar stelt deze groepen gamers van alle rangen en standen ook in staat feedback te geven over aankomende titels door tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfasen met de ontwikkelingsteams te communiceren.

Afgelopen september lanceerde EA het Creator Network om makers in de videogamewereld beter te ondersteunen bij het ontwikkelen van kwaliteitscontent en hen te helpen hun eigen verhaal te vertellen rond de games waar ze van houden.

Tijdens deze invitational beta periode hebben meer dan 2.000 makers, waaronder gamers uit meer dan 97 landen, zich aangesloten bij het programma rond games als FIFA, The Sims, Battlefield, Apex Legends, en andere EA games. EA streeft ernaar om het programma tegen eind 2022 uit te breiden tot 5.000 actieve makers wereldwijd om te helpen een echt verschil te maken in deze EA-titels.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici