Fall Guys wordt gratis en komt uit op Nintendo Switch™, Xbox™ en de Epic Games Store op 21 juni, vergezeld van een nieuw seizoen, nieuwe samenwerkingen en meer!

0
135

Mediatonic en Epic Games kondigen met trots aan dat Fall Guys op 21 juni 2022 gratis wordt voor iedereen. Deze datum markeert ook de release van het spel op Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series S | X en deEpic Games Store, naast een next-generation versie op Playstation 5. Crossplay en crossprogressie zullen ook worden ondersteund op alle platforms via Epic Online Services.

De lancering markeert ook het begin van Fall Guys meest gauntlet gevulde seizoen, met tal van nieuwe uitdagingen en beloningen voor alle spelers, evenals belangrijke updates van de progressie systemen van het spel en een nieuwe in-game valuta genaamd Show-Bucks.

Bekijk de nieuwe trailer hieronder: maxresdefault_2 Nog steeds liefdevol ontwikkeld door het getalenteerde team van Madiatonic, Fall Guys is klaar om zijn fans te verblijden met een schat aan nieuwe inhoud. De actie begint met seizoen 1: « Free For All » – een nieuw seizoen waarin onze favoriete bonen massaal in een gigantische arena arriveren om te strijden voor ultieme glorie in gloednieuwe evenementen en arena’s. Om de wereldwijde gemeenschap van Fall Guys spelers te bedanken voor hun steun aan het spel sinds de lancering, hebben we besloten om spelers die het spel hebben gekocht te belonen met de Legacy Packde Season Pass is een nieuwe versie van Fall Guys, die een set glimmende cosmetica en de eerste Season Pass bevat.

De Season Pass is een nieuwe en verbeterde versie van het gratis progressiesysteem van het spel dat kan worden gekocht met de nieuwe valuta van het spel, Show-Bucks. Het gratis progressiesysteem van het spel blijft bestaan, evenals de bestaande munteenheid, Kudos. Volledige details over de nieuwe functies en wijzigingen zijn te vinden in de aankondigingsblog. Duik in Fall Guys op 21 juni 2022 en speel gratis op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S | X en de Epic Games Store.

Ga voor meer informatie naar FallGuys.com.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici