Word een Reaper in Destiny 2 met Season of Torment

0
123

Vandaag lanceert Bungie het Season of Torment in Destiny 2, waarin spelers te maken krijgen met de terugkeer van het corrupte schip van Calus, de Leviathan. Bewakers zullen het opnemen tegen Nachtmerries uit het verleden, de nieuwe bijgewerkte Zonnedoctrine 3.0 ontdekken, Reapers worden en een zeis gebruiken. Het seizoen van kwelling loopt tot 23 augustus. 2022_Season_of_the_Haunted_Gear_COMPRESSED_004_Trailer_720px Eens een symbool van absolute rijkdom, keert de Leviathan terug als een gecorrumpeerde ruïne en probeert contact te leggen met het slapende Piramide schip op de Maan. Terwijl een verbinding met de piramide tot stand komt, ontwaken de nachtmerries uit het verleden en dreigen iedereen te kwellen die hen in de weg staat. Het seizoen van Torment brengt nieuwe activiteiten en inhoud voor alle spelers:

  • Nightmare Containment (gratis voor alle spelers): Het kwaad galmt door de romp van het aftandse schip van de Keizer. Roep de sterkste Nightmares op en zuiver ze met vuur.
  • Doorbraak: Reis door de labyrintische ingewanden van de Leviathan en ontdek de waarheid achter de sinistere plannen van Calus.
  • Solar 3.0 (gratis voor alle spelers): De Leer van de Zon is de laatste die volledig is herzien en verbeterd met een ultra-aanpasbaar systeem van aspecten en fragmenten. Ontsteek het vuur van de creativiteit, ontdek nieuwe combinaties en bewijs dat er nog nooit een beter moment is geweest om met vuur te strijden.
  • De Intruder Exotic Gun (gratis voor alle spelers): Gebruik Shiro-4 ‘s exotische pistool uit de Destiny-game en laat de gloed van de loop weerkaatsen op het vergulde verguldsel van de muren van Leviathan. Seizoen Pass houders kunnen dit wapen direct vrijspelen.
  • Nieuwe Season Pass, uitrusting, mods, een verbeterd Solstice evenement en meer!

2022_Season_of_the_Haunted_Gear_LARGE_003_720px De Season of Torment Argentum Bundle is een van de nieuwe toevoegingen aanEverversum. Hiermee kunnen Wachters de « Paper Mill »-interactie ontvangen, evenals 1700 Argentum (1000 + 700 bonus Argentum) die kunnen worden gebruikt om seizoenslevels, cosmetische voorwerpen en meer te kopen. Iedereen die deze versie van de uitbreiding van dit jaar bezit, zal de nieuwe kerker kunnen spelen, evenals de komende kerker in Seizoen 19. Voor spelers die alleen toegang willen tot de twee Year 5 dungeons, biedt Bungie ook de Witch Queen Dungeon Key te koop aan. Het kan in het spel worden verkregen voor 2000 Argentum. De mysteries van de nieuwe kerker worden nog steeds geheim gehouden, maar enkele van de beloningen die je kunt verwachten zijn een nieuwe set legendarische wapenuitrustingen, legendarische wapens, een exotisch wapen en zijn katalysator, en nog veel meer.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici