Amazon geeft details over de nieuwe content die met de januari-update naar Lost Ark komt

0
170

Amazon Games lanceertde januari-update van Lost Ark ‘Fire up the new year’, die nieuwe content met zich meebrengt zoals Brelshaza’s Infernal-modus, een nieuw avontureneiland en meer.

Deze update brengt de meest uitdagende versie van legion raids, de Infernal moeilijkheidsgraad, naar de Brelshaza legion raid. Spelers zullen moeten bewijzen dat ze tot de besten van Artesia behoren om titels, prestaties, fortstructuren en meer te verdienen. Brelshaza’s Infernal moeilijkheidsgraad vereist een item level van 1560 en volledige configuratie in het Book of Coordination.

Met de update kunnen spelers ook het eiland Lai Lai verkennen. Dit eiland biedt twee nieuwe normale quests en één nieuwe competitieve quest. Daarnaast kunnen spelers Totoiki’s ijskasteel op Freyja Island trotseren om muntjes te verdienen die ze in de evenementenwinkel kunnen uitgeven. De winkel biedt waardevolle voorwerpen en beloningen met een feestelijk thema.

Daarnaast introduceert de januari-update nieuwe voorwerpen in de winkel, zoals Neria’s wintergarderobe, transformatieverschijningen en nieuwjaarscosmetica, evenals verschillende updates van de levenskwaliteit en wijzigingen in de balans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in