Het nieuwe Scarlet and Violet – Temporal Forces-uitbreidingspakket voor de Pokémon Trading Card Game herintroduceert HIGH-TECH-kaarten

0
238

The Pokémon Company International heeft vandaag aangekondigd dat de nieuwe uitbreiding voor de populaire Pokémon Trading Card Game (TCG) Scarlet and Violet – Temporal Forces op 22 maart 2024 wereldwijd verkrijgbaar zal zijn in deelnemende winkels.

HIGH-TECH-kaarten verschenen voor het eerst in de Black & White-serie en keren terug in de Scarlet and Violet – Temporal Forces-uitbreiding van de Pokémon TCG, zoals aangekondigd tijdens het Pokémon Wereldkampioenschap 2023. HIGH-TECH-kaarten hebben krachtige effecten, maar elk deck kan maar één HIGH-TECH-kaart bevatten. Bovendien krijgen de HIGH-TECH-kaarten in de Scarlet and Violet – Temporal Forces-uitbreiding een prachtig nieuw magenta uiterlijk en verschijnen ze als Trainer- of Special Energy-kaarten.

De nieuwe uitbreiding bevat ook nieuwe Pokémon, waaronder Water-Serpent en Iron-Green; twee Pokémon die zijn ontdekt in de videogames Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Trainers zullen ook nieuwe Pokémon en Trainer Cards uit Time Past en Time Future kunnen verkrijgen, evenals andere Pokémon-ex Teracrystal waarvan het type is veranderd.

De meest opvallende kaarten in de uitbreiding zijn :

  • 7 HIGH-TECH Dresseur- en Special Energy-kaarten;
  • 13 Pokémon-ex en 2 Pokémon-ex Teracrystal;
  • 22 Zeldzame illustratie-Pokémon;
  • 10 Pokémon en “Special Illustration Rare” Supporter kaarten;
  • 6 “hyperzeldzame” gouden kaarten met textuur

De uitbreiding Scarlet and Violet – Temporal Forces is verkrijgbaar in Elite Dresser Boosters en Box Sets, en in speciale collecties in deelnemende winkels over de hele wereld.

Bovendien kunnen Trainers Scarlet and Violet – Temporal Forces vóór de release van de tabletop-versie op 21 maart 2024 digitaal spelen via de Pokémon Live JCC-app op iOS, Android, macOS en Windows. Trainers kunnen de nieuwe HIGH-TECH-kaarten verzamelen en ermee vechten, en in-game bonussen ontvangen zodra ze inloggen op de app.

Je kunt al het laatste nieuws over de Pokémon CCG volgen op Pokemon.nl/JCC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in