De spannende nieuwe trailer voor Final Fantasy VII Rebirth toont de beroemde antagonist van het spel

0
178

SQUARE ENIX® onthult vandaag een nieuwe trailer voor haar RPG, uitgeroepen tot meest geanticipeerde game van 2024 tijdens de Games Awards: FINAL FANTASY™ VII REBIRTH.

De trailer, getiteld ‘Destined for Rebirth’, richt zich op het conflict tussen Cloud en zijn metgezellen, waaronder Tifa, Aerith en Barret, en hun aartsvijand Sephiroth. Er zijn ook nieuwe screenshots en nooit eerder vertoonde beelden van de personages en locaties in de game onthuld. FINAL FANTASY VII REBIRTH wordt wereldwijd uitgebracht op 29 februari, exclusief voor PlayStation®5 (PS5®).

De ‘Destined for Rebirth’-trailer is hier beschikbaar
Destined for Rebirth onthult niet alleen informatie over de wereldwijde dreiging van Sephiroth, maar bevat ook epische momenten zoals het gevecht tegen de baas Terror of the Abyss, Juno’s ceremonie en het Nibelheim-incident. Het is ook een kans om nieuwe wezens en personages te ontdekken, zoals de Midgardsormr.
Nieuwe afbeeldingen en beschrijvingen zijn ook beschikbaar op de perssite om fans en nieuwe spelers een gedetailleerdere blik te geven op Junon en de Shinra-8, het schip dat het team vervoert tussen Junon en de kustplaats Costa Del Sol. De nieuwe personageafbeeldingen tonen Cait Sith, de spottende robotkat, de grote mog die hij berijdt, kapitein Titov aan het roer van de Shinra-8 en de populaire Elena. Er is ook meer gedetailleerde informatie over de vechtstijl van Cait Sith en Yuffie onthuld, waaronder hun gesynchroniseerde Great Mog Top-vaardigheid.
FINAL FANTASY VII REBIRTH, uitgeroepen tot meest verwachte game van 2024 tijdens The Game Awards, is het nieuwste deel in het veelgeprezen FINAL FANTASY VII remake-project. In dit nieuwe standalone avontuur dat spelers meeneemt naar de vier hoeken van een immense planeet vol leven, ontvluchten Cloud, Tifa, Barret, Aerith en Red XIII de dystopische stad Midgar en verkennen ze de uitgestrekte wereld. In de achtervolging op Sephiroth, een wezen uit het verleden van Cloud dat vastbesloten is om de wereld te beheersen, bundelen deze onwaarschijnlijke helden hun krachten met nieuwe metgezellen zoals Yuffie, de dappere shinobi, en Cait Sith, een spottende robotkat. Bestuur deze personages in gevechten terwijl ze hun lot tarten. Spelers verkennen bekende locaties, nu gedetailleerder dan ooit. Geniet van tientallen uren aan nevencontent, monsters om op te jagen en minigames, en ontdek de rijke geschiedenis van de verschillende volkeren en culturen van de planeet.

FINAL FANTASY VII REBIRTH is het vervolg op FINAL FANTASY VII REMAKE, het eerste deel van de trilogie die in 2020 werd uitgebracht onder wereldwijde bijval van fans en critici. FINAL FANTASY VII REMAKE kreeg meer dan 20 perfecte scores van de media en werd opgenomen in de PlayStation® Editor’s Choice Awards. Het is ook de best verkopende digitale game op het PlayStation®-platform in de geschiedenis van SQUARE ENIX, met meer dan zeven miljoen verkochte exemplaren in alle formaten sinds de release.

FINAL FANTASY VII REBIRTH is vanaf 29 februari 2024 verkrijgbaar op PS5®. Ga voor meer informatie naar https://ffvii.square-enix-games.com/fr/games/rebirth.