Final Fantasy XIV Online – Dawntrail: nieuwe baan “de pictomancer” – nieuw speelbaar ras “de vrouwelijke hrothgars

0
158

Tijdens het FINAL FANTASY™ XIV Fan Festival 2024 in Tokio kondigde SQUARE ENIX® aan dat het de mijlpaal van 30 miljoen geregistreerde spelers heeft bereikt voor FINAL FANTASY XIV Online, de veelgeprezen MMORPG. Tijdens het evenement werd ook exclusieve informatie gedeeld over de vijfde uitbreiding Dawntrail™, die gepland staat voor de zomer van 2024.

Tijdens de openingsceremonie onthulde producer en directeur Naoki Yoshida de tweede nieuwe functie in de Dawntrail-uitbreiding : de pictomancer. Deze DPS met magie op afstand is een drager van beeldende magie die zijn ideeën kan materialiseren met een verfkwast. Naoki Yoshida presenteerde ook het nieuwe speelbare ras van de uitbreiding: vrouwelijke hrothgars.

Hierna werd de laatste trailer voor Dawntrail uitgezonden, tot grote vreugde van de aanwezigen. Deze kan hier worden bekeken:

Een voorproefje van de pictomancer in actie in het spel is ook hier beschikbaar
Bekijk ook de video waarin de vrouwelijke hrothgars worden gepresenteerd

Andere nieuwe functies die gepland staan voor Dawntrail werden ook onthuld tijdens het evenement, waaronder een nieuwe stad, nieuwe zones om te verkennen en een nieuwe reeks invallen. Klik hier voor toegang tot de rondleiding: https://youtu.be/wlPq3THHoIo

 • Nieuwe baan de pictomancer: deze drager van beeldende magie brengt zijn ideeën tot leven met de punt van zijn penseel. Zijn verbeelding kan alles tot leven brengen: wapens, wezens en zelfs landschappen. Zulke aanroepingen vereisen een bepaalde voorbereidingstijd, dus de schilder houdt onmiddellijke spreuken en vaardigheden bij de hand.
 • Nieuw speelbaar ras Hrothgar vrouwen: Hrothgars zijn normaal gesproken inheems in Ilsabard. Echter, felle jagers van Yak T’el in de Tural, de Xbr’aal, delen een gemeenschappelijke voorouder met de eilandbevolking. Er zijn weinig vrouwen in deze stam, maar ze zijn herkenbaar aan hun atletische houding. Het zijn ook geboren leiders.
 • Nieuwe stad Solution Neuf: een mysterieuze beschaving, vreemd aan Tuliyollal, ligt aan de oorsprong van deze futuristische stadsjungle. Ga voor een rondleiding naar https://youtu.be/riOrSqKzqgM
 • Nieuwe zonede Recovered Heights: deze regio baadt permanent in stormachtige luchten die worden verduisterd door dikke wolken en doorkruist door bliksem. Vreemde constructies verlichten de duisternis met een violette gloed.
 • Nieuwe serie invallen: Arcadion
 • Nieuwe raid voor hoge moeilijkheidsgraad : Rewritten Futures (fataal)
 • Nieuwe epische kerkers: een voorproefje van de kerkers in Dawntrail is hier beschikbaar: https: //youtu.be/DWCU9pRrfOQ
 • Nieuwe spelmodus : kosmische verkenning
 • Nieuwe verkenningsmissies: de avonturiers kunnen zich nu verheugen op de komst van nieuwe verkenningsmissies in de trant van “Eureka, het verboden land” en “Bewaak de koningin”.
 • Nieuwe beperkte baan: de trainer
Aangekondigd op het FINAL FANTASY XIV Fan Festival 2023 in Londen, zal de questserie getiteld “Primordial Flames”, het resultaat van samenwerking met FINAL FANTASY XVI, begin april 2024 beschikbaar zijn.
Klik hier om de trailer te bekijken

De Open Beta voor de Xbox Series X|S-versie van FINAL FANTASY XIV is beschikbaar in februari, voorafgaand aan de officiële release van de port in de lente van 2024. Xbox-gamers kunnen zich dan eindelijk aansluiten bij de grote familie van de Warriors of Light!

Update 6.55 verschijnt op dinsdag 16 januari. Deze bevat een groot aantal nieuwe functies, waaronder de afsluiting van het Endwalker-epos met het tweede deel van het hoofdstuk “Growing Light”, de voortzetting van de hilarische avonturen van de serie “Hildibrand, de Terugkeer” en een nieuwe uitdaging genaamd “De Gouden Tempel van Araya”. Het avontuur gaat verder in Dawntrail in de zomer van 2024.

Ga voor een overzicht van alle belangrijke informatie naar de speciale Dawntrail-website: http: //eu.finalfantasyxiv.com/dawntrail/

FINAL FANTASY™ XIV Online: Dawntrail krijgt ook zijn eerste grafische update, met de nadruk op de personages en settings van de game.

 • Verbeterde visuele breedbeeldesthetiek
 • Hogere resolutie van texturen en schaduwen
 • Verbeterde visuele kwaliteit van materialen
Met meer dan 30 miljoen geregistreerde spelers is er nooit een beter moment geweest om nieuwkomers te verwelkomen in de veelgeprezen FINAL FANTASY XIV Online-game voor een onvergetelijk avontuur. De uitgebreide gratis proefversie bevat nu alle content van A RealmRebornTM tot en met de StormbloodTM uitbreiding (inclusief Update 4.58), bevat een extra speelbaar ras (Ao Ra) en vijf extra banen (Dark Knight, Astromancer, Machinist, Red Mage en Samurai). Gratis proefspelers kunnen zonder tijdslimiet genieten van honderden uren bekroonde gameplay en een verhaal dat gelijk staat aan twee volledige FINAL FANTASY-titels. Ga voor alle details naar https://sqex.to/FFXIVFreeTrial.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in