SEGA en Druski werken samen aan Like a Dragon: Oneindige rijkdom

0
153

SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio hebben samengewerkt met acteur en komiek Druski in een nieuwe live-action trailer voor Like a Dragon: Infinite Wealth, een van de meest geanticipeerde videogames van 2024. Laat Druski je de prachtige stranden en de donkere kant van het paradijs zien in deze larger-than-life RPG.

Bekijk de trailer: https: //youtu.be/Ka4RhzWob6M

Het nieuwste deel in de Yakuza-franchise, Like a Dragon: Infinite Wealth, staat gepland voor een release op 26 januari 2024 op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Windows en Steam (pc).

Over Like a Dragon: Oneindige rijkdom
Twee buitengewone helden worden samengebracht door een speling van het lot, of misschien iets meer sinister… Ichiban Kasuga, een onstuitbare underdog die zich altijd heeft weten terug te vechten, en Kazuma Kiryu, een gebroken man die zijn laatste dagen slijt. Ervaar dynamische, snelle RPG-gevechten als geen ander! Hier wordt het hele slagveld jouw wapen, en alles is mogelijk. Leef het goede leven in Japan en verken alles wat Hawaï te bieden heeft in een avontuur dat zo groot is dat het zich uitstrekt over de hele Stille Oceaan.

Like a Dragon: Infinite Wealth staat gepland voor een release op 26 januari 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Windows en Steam (PC). Pre-orders voor de Physical Edition en Digital Standard Edition, Digital Deluxe Edition en Digital Ultimate Edition bevatten ook een Hero Booster Pack en Special Jobs waarmee spelers sneller in level kunnen stijgen, evenals een set speciale jobs, waaronder de Defender en Tennis Ace jobs.

Ga voor meer informatie naar https://infinitewealth.sega.com/ en naar het sociale netwerk @RGGStudio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in