JBL Quantum Stream-microfoons: content maken voor iedereen, overal, altijd.

0
152

Met een lange traditie van het leveren van eersteklas geluidskwaliteit voor iedereen, dragen deze nieuwste toevoegingen aan de serie bij aan het waarborgen dat contentmakers hun verhaal kunnen vertellen, ongeacht hun voorkeur voor formaat.

Of je nu podcasts opneemt met gasten, de nieuwste hit creëert of gewoon online met je fans praat, er is een JBL Quantum Stream-microfoon voor elk moment. Alle drie de producten zijn uitgerust met condensatormicrofoons met een breed, vlak frequentiebereik. Daardoor bereiken streams en opnames studiokwaliteit, waarbij elk subtiel detail van het gesprek wordt vastgelegd.

“We begrijpen hoe cruciaal het is dat content creators de beste apparatuur hebben om een audio-ervaring van topkwaliteit te bieden. Al meer dan driekwart eeuw levert JBL high-definition geluid aan luisteraars over de hele wereld, en nu is het moment aangebroken om ons te richten op de makers van content”, aldus Carsten Olesen, President Consumentenaudio bij HARMAN. “Met de uitbreiding van de Quantum Stream-microfoonlijn kunnen makers nu profiteren van het kenmerkende JBL-geluid, waardoor hun verhalen niet alleen worden verteld, maar ook gehoord.”

De JBL Quantum Stream Talk vormt de perfecte introductie tot het assortiment, met ingebouwde JBL QuantumENGINE-software voor pc’s waarmee gebruikers de microfoon-EQ precies kunnen afstemmen op hun omgeving. Dankzij een schokabsorberende basis en een supercardioïde opnamepatroon biedt deze microfoon opnames vrij van achtergrondruis, perfect geoptimaliseerd voor solo-streaming.

Voor creators onderweg is de JBL Quantum Stream Wireless een veelzijdige en draagbare keuze. Met een omni-directioneel patroon dat geluid van hoge kwaliteit uit elke richting oppikt, biedt het ultieme flexibiliteit. De toevoeging van een dongle zorgt voor automatische connectiviteit, terwijl het licht ontwerp met clip gemakkelijke draagbaarheid garandeert. Omgevingsruisonderdrukking zorgt ervoor dat opnames zonder onderbrekingen van omringende geluidsbronnen worden gemaakt.

Als de flagship-microfoon van de serie tilt de JBL Quantum Stream Studio elke opname naar een professioneel niveau met zijn speciaal ontworpen drie condensatormicrofoons en een samplingfrequentie van uitzendkwaliteit (192 kHz/24 bit). Of je nu games streamt, zelf opneemt, met een co-host werkt of een kamer vol gasten hebt, het microfoonontwerp met vier opnamepatronen zorgt voor de beste geluidsopname in elke situatie. De universele montageoplossing biedt flexibiliteit, waardoor gebruikers de microfoon naar eigen voorkeur kunnen monteren. Een RGB-verlichte volumemeter geeft gebruikers in één oogopslag het volume weer. De dynamische bereikcompressor van JBL Quantum Stream Studio voorkomt dat harde geluiden worden vervormd in opnames, oproepen of streams en verbetert tegelijkertijd het zachte geluid voor een aangenamere opname.

De Quantum Stream Talk kost € 49,99, Quantum Stream Wireless wordt aangeboden voor € 99,99 en de Quantum Stream Studio kost € 149,99. De microfoons zullen in maart 2024 beschikbaar zijn op JBL.be en geselecteerde retailers, in een verpakking gemaakt van FSC-gecertificeerd papier en bedrukt met soja-inkt.

In combinatie met de uitgebreide JBL Quantum-serie verbetert JBL de app “JBL Headphones” om de modellen JBL Quantum 910X/P (februari 2024) en JBL Quantum 360X/P (maart 2024) te ondersteunen. Dit betekent dat gebruikers tijdens het gamen moeiteloos de hoofdtelefooninstellingen kunnen aanpassen via Bluetooth op elk mobiel apparaat, waardoor ze hun game niet moeten onderbreken. De app biedt maatwerk voor RGB-instellingen, audiovoorkeuren, microfoonbediening en meer, waardoor er een ongeëvenaarde, meeslepende game-ervaring ontstaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in