TEST – WOESTENIJ 3

0
91

Wasteland 3, het laatste deel van een serie begon in 1988. Dus ja, we zitten niet op een heel jong rijbewijs. Wetende dat Wasteland 2 in 2014 uitkwam. Wat als Wasteland 2 erin geslaagd was om het oude en het nieuwe te mengen. Wasteland 3 gaat verder op deze weg met het risico niet te nat te worden en een ervaring te bieden die soms te veel lijkt op Wasteland 2. 

VERANDERING VAN ZONE. 

In Wasteland 3 verlaten we Arizona en deze droge landschappen om naar Colorado te gaan! We zitten in een directe suite voor onze Rangers moesten van regio veranderen om verder hulp te krijgen. Daarom ga je op missie naar deze regio in ruil voor het overleven in de chaos. Behalve dat hier alles niet zo leuk is. Als de leider van Colorado je een plek biedt voor jou en je medemensen. Bovenal zul je deze drie kinderen moeten overwinnen die hun manieren proberen om de controle over het gebied over te nemen.

HET AVONTUUR ZAL LANG DUREN. 

Zoals je hebt begrepen, zal het tijd kosten om het avontuur te voltooien. En verwacht je dat meer dan 40 uur aan games deze zullen voltooien? Kijk min of meer op basis van je keuzes en mislukkingen. De titel is echter bedoeld om herspeelbaar te zijn dankzij alle mogelijke keuzes. En dit zorgt ervoor dat je dat wilt doen, want de kwaliteit van het schrijven van het verhaal is aangrijpend en zorgt er echt voor dat je het avontuur opnieuw wilt beginnen. Het gaat ook door een AI die enorme zorg heeft gehad en die het hele universum coherent en boeiend maakt. Het is dus aan jou om met de karmameter te spelen om toegang te hebben tot verschillende passages of anderen.

KLASSIEKE C-RPG. 

Dus voor het verhaal zijn we op een totaal succes. Maar voor de gameplay zien we dat Wasteland 3 klassiek is. We bevinden ons aan de knoppen van een squad van 6 mensen die via archetypen goed door duo dan alleen zullen werken. Om nog maar te zwijgen van het feit dat sommigen hun eigen en unieke zijmissies zullen hebben. Maar hier ben je, je zult een keuze moeten maken en kiezen op basis van hun vaardigheden voordat je werft. Want je hebt niet alleen bezem- en veelzijdige personages. Een tip, neem de tijd wanneer je je vaardigheidspunten plaatst, want een misplaatst punt kan je voortgang verpesten. Het is dus aan jou om in de menu's en inventarissen de tijd te nemen om alles te analyseren. Want zonder die kostbare tijd loop je het risico om in een lus recht de muur in te gaan. Odds gameplay, we nemen de klassiekers van het genre met beurt voor beurt op een gigantisch dambord of je zult de juiste positie en de juiste vaardigheden op het juiste moment moeten kiezen om jezelf niet omringd te vinden. Geen grote problemen op dit niveau en niet genoeg om het genre opnieuw te bekijken. Xcom en anderen hoeven niet bang voor hem te zijn. Tot slot neemt Wasteland 3 vooral meer voor zijn verhaal dan voor de gameplay. En we willen echt de titel opnieuw lanceren en 40 uur achter elkaar opnieuw doen om de mogelijkheden te kennen die het verhaal biedt. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het complex is in zijn aanpassing van onze troepen, wat diepte toevoegt aan de gameplay die toch te klassiek is.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici