Recensie – Devolo Magic Lan 2 Triple

0
131

We hadden de test van de Devolo Magic 2 In Wifi-versie al gedaan en weten tussen deze test en de vorige dat we nooit zijn gestopt met het gebruik ervan. CPL's zijn een oplossing voor mensen met een slechte ontvangst in hun huis, behalve dat de technologie nog vrij onbekend is en enkele vereisten vereist voordat ze worden gelanceerd. 

Waar wordt een CPL voor gebruikt? 

Een CPL om zoveel mogelijk samen te vatten en te populariseren, het is een box die je elektrische signaal omzet in een internetnetwerk. Kortom, uw huis is uitgerust met een heel netwerk van elektrische kabels die naast elektriciteit ook informatie kunnen verzenden. Om dit te doen, plaatsen we een doos in een stopcontact en sluiten deze aan op de modem. Dan in de kamer die we internet willen krijgen, zullen we een tweede doos plaatsen die zal doorgeven. Deze oplossing voorkomt kilometers kabel te moeten trekken en biedt vooral meer mogelijkheden. Enige nadeel, deze technologie vereist een vrij recent elektrisch netwerk.

Devolo's oplossing.

Voor deze test zullen we het hebben over de Magic Lan 2 Triple. Die voor ons een monster van snelheid en kwaliteit is. Met de Magic Lan 2 Triple kan u zodra alles is aangesloten 3 aankomst RJ45 in uw kantoor krijgen. Het volstaat om te zeggen dat gamers en al hun apparatuur verbinding moeten maken. Bovendien garandeert Devolo minimale latentie, bijna net zo minimaal als rechtstreeks verbinding maken met de modem. En om alles te testen en te garanderen dat alles werkt, hebben we de test ver genoeg geduwd. Als op het niveau van online games, hebben we geen sterke latentie opgemerkt. Het was op het tweede deel dat we echt de kracht van de machine konden zien. Omdat we ze hebben gebruikt om al onze streams te lanceren. En we waren verrast om te zien dat online spelen tijdens het lanceren van een stream … Hield de weg vast. We moeten er echter rekening mee houden dat onze elektrische installatie recent is, het huis is minder dan 10 jaar oud. de stroomsnelheden kunnen volledig veranderen op een oud gebouw, wetende dat de staat van de bedrading etc de verbinding zal beïnvloeden. Dus noch wij, noch de fabrikant kunnen u het maximale debiet garanderen.

Top maar nog steeds omslachtig.

Houd er aan de zijkant van de dozen rekening mee dat deze rechtstreeks op een stopcontact moet worden geplaatst en niet op een multi-stopcontact. Je zult echter een stekker met de doos niet veroordelen, zodat je er iets anders op kunt aansluiten. Het probleem zal vooral komen dat de dozen opnieuw imposant zijn, dus je zult goed moeten nadenken over hun plaatsing. Om nog maar te zwijgen van het feit dat deze behoorlijk opwarmen, dus verstik ze niet. Tot slot hebben we de boxen getest in NDI-modus, namelijk het verzenden van streams via het netwerk door twee pc's op de PLC aan te sluiten. En verrassing, de stabiliteit zit bovenaan alsof we de twee pc's rechtstreeks op elkaar hebben aangesloten. Handig voor amateur streamers. Ons oordeel is dus definitief. We hielden van de Wifi-versie en we houden nog meer van de Lan-versie. Wetende dat door ze bij te werken, u al uw Wifi- of Lan-powerlines met elkaar kunt verbinden en zo uw netwerk kunt laten groeien. Devolo biedt ons hier een solide oplossing voor wie in een bunker woont.  

   

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici