TEST – DORAEMON: VERHAAL VAN SEIZOENEN

0
139

Doraemon: Story of Seasons, de meest onwaarschijnlijke cross-over van de afgelopen tijd. Tussen Doraemon wordt de blauwe robotkat een icoon in Japan en landbouwspellen vergelijkbaar met A stardew Valley. Het is trouwens een primeur voor Europa om een spel te zien met de stempel Doraemon! 

LATEN WE OP AVONTUUR GAAN!

Doraemon vertelt de avonturen van een kleine robotkat rechtstreeks uit de toekomst vergezeld door een kleine jongen genaamd Nobi. Zijn doel? Voorkomt dat hij fouten maakt en hem en de volgende generatie pijn doet. Het is in deze context dat we stukjes leven van Nobi en zijn metgezel Doraemon zullen volgen. Hier vinden we hetzelfde verhaal. Nobi moet een schoolproject uitvoeren en tijdens dit onderzoek komt hij een mysterieus zaadje tegen. En het is door erop te duwen dat alles wegglijdt. Het zaad is een gigantische boom geworden die gepaard zal gaan met een storm die tijd en ruimte zal verstoren en onze hele kleine groep rechtstreeks naar een ouderwets dorp zal sturen: Shinzen Town. Hier geen modernisme, alles wat gedaan wordt heeft de hand. En er is geen manier dat de kinderen niet deelnemen aan de taken! Alleen, voila, we zullen actief moeten deelnemen aan deze wereld omdat onze goede oude Doraemon al deze gadgets heeft verloren en ze zal moeten vinden. Inmiddels hebben we een boerderij om weer op te bouwen!

VAN HAND TOT POOT. 

Gelukkig vereist de titel niet veel kennis. En zal je geleidelijk alles geven wat je nodig hebt om je taak te volbrengen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de titel vol staat met allerlei soorten tutorials om je te leren al je tools en gadgets onder de knie te krijgen. Er zal echter kritiek op worden geuit dat de titel geen opdracht heeft om handmatig werk sneller te maken. Als je aan het begin van je avontuur heel beperkt bent, snel, zul je iets vinden om je dagen te vullen. Tussen de missies die aan de stad worden gegeven, de gebeurtenissen met betrekking tot de kalender, de seizoenen. Alles is goed om je iets te doen te geven. Wees echter voorzichtig met uw inventaris die in het begin zeer beperkt zal zijn en die vaak een bron van frustratie en een groot aantal retourvluchten zal zijn. De titel houdt je vele uren vast. Je zult de tijd vaak niet voorbij zien gaan, we hebben onszelf al betrapt op het doen van een 4-uur durende sessie zonder het te beseffen en om uiteindelijk alleen voor onze velden te zorgen.Als de titels van het genre er in de loop der jaren in waren geslaagd om het genre aantrekkelijk te maken, perfectioneert Doraemon Story of Saison het in zijn saus en zal het de aanbidders van de blauwe kat verrukken. eindelijk vinden we een vrij complete titel en verstoken van elke vorm van bug. Een klein goudklompje voor liefhebbers van het genre. Vooral omdat de soundtrack en het ontwerp uiterst netjes zijn tot het punt dat je je laat meeslepen door geschiedenis en anekdotes van alle soorten. We kunnen hem alleen voor alle leeftijden adviseren.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici