Test – Epos H3 Hybride

0
147

Het merk EPOS wordt niet meer gepresenteerd. Het merk heeft dit een snelle plaats kunnen maken in premium helmen met een kwaliteit die superieur is aan de concurrentie. En de aankondiging van een upgrade van het H3-model dat het transformeerde in een draadloze hybride was voor ons de sacralisering van een headset die niets meer te bewijzen had. 

Comfort op het rendez-vous. 

Aan de ontwerpkant neemt de H3 Hybrid alles wat de H3 had gemaakt, dus we zitten op een eenvoudige en semi-stijve rolbeugel met twee aanpassingen door Classic-dia's, maar aanpasbaar aan alle maten koppen. Aan de stabiliteitskant zijn we altijd bezig met wat Epos het beste doet als gevolg van stabiliteitsmodellen, zelfs als je veel beweegt. Het echte verschil zal komen dat we het imitatieleer vergeten voor een stof die je veel beter laat ademen. Maar maak je geen zorgen, deze is zo goed opgevuld dat hij na verloop van tijd niet zal bewegen. Bovendien zorgen de dubbele steunen ervoor dat we het gewicht ervan niet op het hoofd voelen en daarom top is voor lange spelsessies. Het volstaat om te zeggen de perfecte metgezel voor streamers en hardcore gamers.

Bedraad of draadloos, verbind me overal!

De H3 Hybrid draagt zijn naam niet voor niets. Als we de klassieke USB-C naar USB-connectoren vinden, vinden we ook een jack en Bluetooth-connectoren. Het doel? In staat zijn om verbinding te maken met alles wat je bezit. PC, PS, Xbox, Switch of smartphone. De headset is overal op aan te sluiten zonder veel beperkingen. Het volstaat om te zeggen dat we op papier op een van de ultieme hoofdtelefoons van liefhebbers van goed geluid op elk medium zitten. Aan de andere kant is het ook zijn grote minpunt, de hoofdtelefoon gebruikt zijn eigen versterking en een eigen batterij. En dus, afhankelijk van hoe je verbinding maakt, zul je het moeten opladen of niet. Daarna houdt deze de afstand vast met maar liefst 30 uur in Bluetooth of 20 in jack. Als je de twee mengt, houd je minder vast, wat logisch is. Het mengen van de twee is ook een punt dat we waarderen. We konden bijvoorbeeld via Bluetooth verbonden zijn met de pc en genieten van onenigheid of muziek terwijl we verbonden waren met de aansluiting op de PS5. Dit maakt het mogelijk om niet meerdere headsets voor elk apparaat te hoeven hebben. Het is ook mogelijk om USB op de pc en Bluetooth te gebruiken. Waarom zou je het doen? En scheid het gebruik ervan en gebruik bijvoorbeeld de headset voor gesprekken en je streammicrofoon voor… je stream. Heb je helemaal geen interesse in de microfoon van de headset? koppel het los! De magnetische verbinding maakt het mogelijk om hem snel weer op zijn plaats te zetten als dat nodig is en de headset wordt zelfs geleverd met een deksel om de afwezigheid ervan te verbergen.

Ongelijk geluid.

Het grote zwarte punt van het model komt vooral dat het een geluid produceert dat te veel de hoge tonen en medium tot natuurlijk versterkt. Hiervoor moet u het voor elk gebruik instellen. Gelukkig denkt Epos hierover na en stelt een programma beschikbaar op pc om je eigen instellingen te zetten en direct op te slaan in het geheugen van de headset. In werkelijkheid maakt de preset van de software grotendeels koffie en is er geen behoefte aan een ingenieursniveau. Bovendien is deze applicatie beschikbaar op smartphone om te compenseren voor het feit dat u niet op pc bent. Echter, micro niveau, als deze doet de taff. Het wordt niet aanbevolen voor streaming, omdat er nogal wat instellingen nodig zijn die niet binnen ieders bereik liggen. Ten slotte doet de H3 Hybrid het niet beter dan de H3, maar voegt hij functies toe die multimediagamers zullen waarderen. Zodra het volledig is geregeld, staan we voor een goede Gaming-headset die niets te benijden heeft op deze concurrenten.     

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici