Test – Antigif

0
165

1 jaar na een release in Japan arriveert Poison Control eindelijk in ons tegenovergestelde Nis-Amerika. Achter deze titel vinden we vooral degenen die hebben gewerkt aan titels als Penny Punching Princess of The Princess Guide. Het volstaat om te zeggen zeer goede games. 

Snelweg naar de hel! 

In deze titel nemen we de controle over een ziel die verloren is in de onderwereld op het moment dat we als feest voor Klesha (een soort demon) gaan dienen. Behalve dat hier shots van kom zijn, worden we op het juiste moment gered door het tweede personage dat zich aan onze ziel zal binden. De kers op de taart… Beide personages zijn geheugenverliespatiënt en zullen op avontuur moeten gaan om de hel van de andere Klesha en dergelijke te zuiveren totdat je geheugen en je verlossing voor het paradijs weer opduikt.

Naar ieder zijn eigen hel. 

De titel biedt je als een missie om te kiezen waar je wilt evolueren, wetende dat elk gebied een ziel vertegenwoordigt of een persoon heeft gezuiverd. Voor de rest is de titel een soort top Down waarbij je alles wat beweegt moet bestraffen tijdens het schoonmaken van het gebied. De game biedt ook een andere richtmodus met een schoudercamera waarmee je de Keshla kunt fotograferen. Als het slecht lijkt in gameplay, herinneren we ons dat de titel ook en vooral een mix is met nieuwe visuals die een echt verhaal bieden en soms de somberheid over sommige van deze onderwerpen in de gaten houden. Jammer echter dat de titel geen Franse ondertiteling heeft, want de massa content die je tijdens je avontuur krijgt, zal Anglofoben afschrikken. Zeker als je weet dat verschillende dialogen invloed zullen hebben op de evolutie van je personage. We gaan niet liegen, Poison Control is geen spel om in alle handen te leggen. Maar als je van nieuwe beelden houdt, gecombineerd met snelle gameplay. Je zult in hem je geluk vinden. Vooral omdat het ultra kleurrijke universum en de mix die het biedt echt aangenaam zijn om door te bladeren. Mensen die moeite hebben met Engels zullen echter waarschijnlijk niet alle subtiliteiten van de titel begrijpen.  

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici