Recensie – Little Nightmares 2

0
136

Test van voor de OVH-brand, de beelden worden later teruggeplaatst.  Kleine Nachtmerries… Een van de titels die mij de laatste tijd het meest heeft getekend. En de aankondiging van de twee mijn hype enorm. Als de eerste titel veel gebreken had, was het in staat om zijn publiek te vinden en een kleine referentie te worden in zijn unieke universum. Is het tweede opus aan het eerste?

Zes of ben je dat? 

Om snel over het scenario heen te bladeren, zijn we voor de gebeurtenissen van de eerste titel. We controleren dus voor de shot Mono, die via de schermen iets lekt of zoekt. Verschillende mysterieuze elementen doen ons geloven dat we iets meer zullen weten over wat er in het universum gebeurt. Zo ontdek je het universum en ontdek je Six die bang en bang zijn voor het universum om hem heen. Dit karakterduo is aangrijpend en biedt nieuwe manieren om de verschillende niveaus van de titel te bezoeken. Voor de rest zullen we niet meer zeggen, want praten over de elementen van de titel zou het belang van de titel bederven.

Een rechte lijn als omweg. 

De titel is wederom niet erg lang. Laat gemiddeld 5 uur de tijd om het te overwinnen. En dit zonder alle elementen te tellen die overal in het universum van de titel verborgen zijn. Opnieuw zal de titel de telling en horror van de kindertijd aanboren om je psychologisch pijn te doen. Bonuspunt voor school en kinderen die elkaar martelen, dat iedereen eraan zal herinneren dat het niet gemakkelijk is om anders op te groeien. De titel zal echter veel moeilijker zijn dan het eerste deel. Met nieuwe mechanica die perfecte timings vereist en die ervoor zorgen dat je steeds opnieuw begint in geval van falen. Of wat perspectiefbugs waardoor het monster je zelfs verborgen kan zien. Voor de rest laten we je de titel ontdekken die zelfs als het minder neemt dan het eerste deel, je geen knikker zal achterlaten en je jezelf meer met jaloezie zal doen afvragen. Want ja, als de titel af is, willen we de rest weten. We willen weten waar Six terecht zal komen en/of de andere kinderen in hun geslacht zijn. (Zes = 6 en Mono = 1)

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici