Test – Weerwolf De Apocalyps Aardebloed

0
135

Test uitgevoerd voor de OVH-brand, de beelden zullen later worden ingediend.  Er is geen tekort aan aanpassingen van JDR in alle stijlen. En Cyanide begreep het. daarom biedt de studio ons Werewolf: The Apocalypse aan. Als de titel aanvankelijk gepland stond voor Focus Home, heeft de overname van de studio alles opgeschud om de licentie aan Nacon aan te bieden. laten we eens kijken of het schot een winnaar was of niet …

Laten we in het bos wandelen…

Werewolf: The Apocalypse Earthblood speelt zich af in een modern tijdperk waarin lycans tegen de Wyrm vechten. Om het kort te houden, weerwolven vertegenwoordigen Gaia en vechten tegen een entiteit die de hulpbronnen van de wereld wil beschadigen door ze te overweldigen. Het is in deze context dat ons personage genaamd Cahal zal beginnen te vechten tegen een megacorpo genaamd Endron. Dat is het. Dit is de snelle pitch van de titel. Behalve dat niets ooit gaat zoals gepland en je persoonlijke leven zich met alles zal vermengen en fundamentele vermijdbare conflicten zal creëren.

Een gedateerd haar. 

Omdat de vertelling erg karikaturaal is, hadden we op zijn minst gehoopt dat de studio alles zou inzetten op de graphics en gameplay. Behalve dat hier, de titel op alle next gen-ondersteuningen inbegrepen, we een kleine klap aan de zijkant van de dubbele A verwachtten. behalve dat de titel niet mooi is en het klonen van elementen van landschap tot in het oneindige gebruikt. Het alleen al vertegenwoordigt veel beginnersfouten om niet te begaan bij het maken van een titel. Het is stijf, vrij leeg, kloont alle inhoud, de texturen zijn begaanbaar… We zijn verre van een sexy en aangename titel. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de modellen in video en in-game totaal anders zijn. Dit zal iedereen behoorlijk storen. Gelukkig zijn de visuele effecten mooi leesbaar in gevechten. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de soundtrack van de titel een goede kleine aangename klap is. Het mixen van Beat'em up en skill trees is echter een goed idee. Het is jammer dat de rest van de titel geen eerbetoon aan hem is. Met een titel uit de gelijknamige JDR hadden we graag een completere en boeiendere titel gehad.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici